New to the Fika-family: Fika kiøsk en kantoor!

Afbeelding voor New to the Fika-family: Fika kiøsk en kantoor!

In de Van Broekhuysenstraat floreert Fika al een paar jaar met haar bekende smørrebrød en daar smullen wij graag van. Sinds kort is de Fika-familie uitgebreid en prijkt een deur verder Fika Kantoor samen met Fika Kiøsk. Hoog tijd om daar het hoe-en-wat van te weten!

Fika-flex?

Op de kersverse locatie kun je nu flexen en to-go-en. Het eerste dat opvalt is de frisse en comfortabele omgeving van deze nieuwe spot. Heerlijke Scandinavische vibes! Je werkt er fijn met andere bezige bijtjes om je heen en de to-go-ers brengen met hun inloop wat leven in de brouwerij.

Als je besluit om hier te gaan Fika-flexen dan betaal je daar per 2 uur € 5,- voor en mag je gebruik maken van oneindig veel koffie, thee, stopcontacten en wifi. Blijf je de hele dag zitten, dan betaal je daar maximaal € 15,- voor. Word je een Fika-flex-fan dan kun je ook een maandabonnement nemen en dat kost je € 175,-. Een plekje reserveren voor de dag is mogelijk.

Fika Kiøsk?

Als studentenstad liep Nijmegen niet voorop met de snelle service, maar daar komt verandering in. Fika is van plan daar mede debet aan te worden met hun toffe nieuwe Kiøsk. Het eten en drinken dat je er afhaalt is allemaal to-go, behalve als je in het kantoor aan het flexen bent. Je hebt keuze uit koude drankjes, hete koffie (in van die mooie mintgroene cups…) en in de vitrine prijken de (watertanden!) lekkerste smørrebrødjes. Als kers op de taart kun je bij de Kiøsk ook nog een cadeautje scoren, want ze verkopen all things nice voor in je huis.

Wij hebben nog maar één ding te zeggen: hej då bij Fika!

 

Tekst & beeld: Avalon Diebels