What’s on – Vierdaagsefeesten Nijmegen roze woensdag 18 juli 2018!

Afbeelding voor What’s on – Vierdaagsefeesten Nijmegen roze woensdag 18 juli 2018!

Woensdag zweven we op één grote roze wolk. Maar met zoveel stadsliefde in de lucht is het moeilijk om te navigeren. Dus deelt redacteur Judith met liefde haar pinklicious top-5 voor Roze Woensdag!

1 | pIn(K)Credible

Wat: Roze Woensdag bij Hotel Credible – Al jaren is Credible the place to be tijdens Roze Woensdag. Dit jaar met deze zomerse temperaturen extra ‘heet’ en dus gegarandeerd een Sweaty Disco met 80’s en 90’s klassiekers en de Mary Miracle’s lipsyncshow. Meer zin in roze woensdag-vibes? Van Credible loop je zo door de Hertogstraat richting het Faberplein waar het ook de hele dag ‘pink’ van de mensen zal zien!
Waar: Hotel Credible
Wanneer: 13.00 – 18.00 uur

2 | Het Zusje van Debbie @ Het Labyrinth

Wat: Het Zusje van Debbie snoept van twee walletjes X Het Labyrinth – Als Het Zusje van Debbie je uitnodigt voor een feestje, dan weet je zeker dat het een mooi, gezellig, lekker en vooral dansbaar feestje wordt! Speciaal voor deze (roze) editie heeft ze een van haar beste vrienden uitgenodigd, namelijk St. Paul. Van klassiek tot de laatste hits, je voeten gaan gegarandeerd van de vloer.
Waar: SMKMRKT Labyrinth
Wanneer: 16.00 – 00.30 uur

3 | Dansen op ’t Strand

Wat: Dansen op ’t Strand: Loco’s on the beach – Met het zand tussen je tenen, je haren in de wind én muziek van de boys van de Loco Loco Discoshow is dit een strandfeestje wat je niet wilt missen! Heb je dan óók nog je roze flamingo mee onder je arm, dan krijg je gratis toegang!
Waar: Festival op ‘t Eiland
Wanneer: 20.30 – 00.30 uur

4 | Jazz oase in de stad

Wat: Otis Park Festival – Het Kronenburgerpark is tijdens de Vierdaagse mijn persoonlijke favoriete plek om even te onthaasten. Niks lekkerders dan chillen in het park, met je billen in het gras, een biertje in de hand en op de achtergrond heerlijke jazz, funk en soul-tunes. Het programma, wat dagelijks om 15.00 uur start is samengesteld door Meneer Otis himself, dit jaar in samenwerking met Podium 8 voor een extra dik jazz-programma. Hapje erbij van één van de foodtrucks and enjoy!
Waar: Kronenburgerpark
Wanneer: Vanaf 15.00 uur

5 | Kaaij-roze

Wat: Roze Woensdag Fest – Woensdag kleurt het Kaaij-roze onder de Waalbrug met – hoe ze het zelf noemen – open minded queerness, drag, lots of DJ’s én nog meer heerlijke roze randactiviteiten om helemaal into de roze-festival-sferen te komen.
Waar: De Kaaij
Wanneer: 14.30 – 00.30 uur

Heb veel plezier en Follow the Fox voor fijne 4Daagse tips!


Tekst: Judith Sterkenburg | Beeld: FollowFox