What’s on this weekend – 3 t/m 5 augustus

Posted By Judith Sterkenburg / 2 augustus 2018 / 0 Reacties

It’s summer in the city for sure! Om dit weekend vooral niet oververhit te raken, zet redacteur Lisanne enkele relaxte buiten-de-deur-tips voor je op een rij mét airco of frisse lucht. Ook tipt ze nog enkele van haar favo FollowFox must-do’s voor een ultiem zomers Nimma weekend!

yoga-nijmegen-zon-buiten-bairro-alto

Yoga times two

Ga aanstaande zondag naar LUX voor de zen-film ‘Walk with me’ inclusief een kwartiertje bioscoop-yoga en meditatief moment. Pak van tevoren een filmontbijtje (die we natuurlijk  uitvoerig voor je getest hebben) en je bent de hele zondag onder de pannen.

What’s on? Zenzondag
When? Zondag 5 augustus, aanvang 11.30
Where? LUX, even kaartjes scoren

Niki van Meraki yoga geeft op het grasveldje voor Bairro Alto – in de frisse buitenlucht! – op zondag yogales. Inclusief sapje van Bairro Alto (we love!), maar vergeet zelf je matje, zonnebrand en een flesje water niet.

What’s on? Bairro Alto goes Studio Kota
When? Zondag 5 augustus, 10.00-11.00
Where? Kannenmarkt

Psst…krijg je maar geen genoeg van yoga? Wij hebben de perfecte zen-tips al bij elkaar gezet! Check hier de top 7 lijst yoga in Nijmegen.

active-drink

Get active and have a drink!

Tipten we vorig weekend nog hoe je het beste je hoofd koel kon houden, is het af en toe ook fijn om je flink in het zweet te werken! Take a peek at onze favo hardlooproutes in and around town (ga wel lekker vroeg, want koeler) of check onze ‘get active outdoors’ lijst met top ideeën als waterskiën, kettlebell swingen en mindful run. Strijk daarna neer op een terrasje met iets dorstlessends. Wat dacht je van een cocktail van onlangs gekroond Nederlands kampioen Troy van cocktailbar Demain?

Have a foxlicious weekend!

Tekst: Lisanne Berendsen| Beeld: FollowFox, Unsplash, Etsy

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed