What’s on this weekend – 10 t/m 12 augustus

Posted By Judith Sterkenburg / 9 augustus 2018 / 0 Reacties

Vakantie in eigen stad, why not? Het is tijd om Nimma te (her)ontdekken! Redacteur Lisanne tipt je leuke feestjes, een hippiemarkt, staycation ideeën én toffe Nijmeegse straten waar je heel het weekend van vroeg tot laat goed kunt vertoeven.

straat-in-beeld-nijmegen

Staycation

Leer je favoriete Nijmeegse straten beter kennen met onze nieuwste rubriek ‘Straat in beeld’! Super handig: wij hebben het voorwerk al voor je gedaan, jij hoeft alleen nog op pad. Kies uit Nijmegen Oost met de Daalseweg, de klassieke shopstraat de Lange Hezelstraat, rising stars de van Broeckhuysenstraat en Hertogstraat of de verrassende van Welderenstraat. En voor het échte vakantiegevoel hoef je de stad niet uit; check onze lijst met 7 toppers van slaaphotspots in & around Nimma town.

zomer-couture-cocktails

ZomerCOUTURE

Een dansje in de zomerse buitenlucht, met een cocktail of speciaalbiertje in de hand en op de achtergrond muziek gedraaid door enkele Nijmeegse top-DJ’s? Dát is ZomerCOUTURE! Wie er achter de draaitafel staat? Denk The Love Doctor (aka Cas Leermakers, dé toekomstig Nachtburgemeester), Emilio Bestevez en Davy Brandts. Entree is heel fijn gratis.

What’s on? ZomerCOUTURE
Where? De Dock Steigercafé
When? Zaterdag 11 augustus, 15.00 – 23.00 uur

kaaij-ibiza-markt

Ibiza goes Nijmegen

De Kaaij was dit jaar kort, krachtig, en helaas alweer verdwenen. Gelukkig brengt de Ibiza Markt dezelfde summervibes met zich mee. Met een terras vanaf Opoe Sientje naar de Waalbrug toe en langs de haven een gezellige sliert van kraampjes, tenten en trucks vol fashion en food.

What’s on? Ibiza Markt
Where? De Lindenberghaven
When? Zondag 12 augustus, 12.00 – 18.00 uur

roze-zomer-lux

Roze Zomer

Bioscoop LUX kleurt roze dit weekend. In het LHBT+ genre worden allemaal films vertoond, met op zaterdag een roze zomerborrel. De films waar je onder andere naartoe kunt: Whitney, Nina, Grace Jones: Bloodlight and Bami, en Plaire, Aimer et Courir Vite.

What’s on? Roze Zomer
Where? LUX
When? Vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus, check Facebook voor het event

Mooi weekend!

Tekst: Lisanne Berendsen| Beeld: FollowFox, Etsy, Unsplash

judith-sterkenburg

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed