What’s on this weekend – 31 augustus t/m 2 september

Posted By Admin@LinkU / 30 augustus 2018 / 0 Reacties

Dit weekend is nazomeren ons werkwoord! En wat gaan we doen? Lekker niksen op Flowlands, een blokje om in Nijmegen Oost, naar de spicy pop-up van Firma Druivensuiker en de opening van ‘Met Lisanne’s Bodhi Yogashala’ staat uiteraard ook op de agenda!

Yoga feest!

Begin dit jaar prijkte deze yoga-hotspot al op onze Movers en Shakers lijst en nu dan eindelijk de officiële opening van Bodhi Yogashala. Verwacht een dag vol fijne yogahoudingen, workshops, lezingen, relaxte behandelingen, een hapje en een drankje. Kijk op de website voor het programma.

What’s on? Officiële opening Bodhi Yogashala
When? Zaterdag 1 september, 8.30-17.30, opening om 17.30
Where? Bodhi Yogashala, Bloemerstraat 71

Blokje om in Oost?

Nijmegen-Oost is in onze ogen altijd het ontdekken waard! Negen bedrijven zetten zondag hun deuren wagenwijd open, waaronder Studio Jurk, Café Beij Ons, de ZaadeL Makerij en diverse andere cafés, meubelmakers en ondernemingen. Benieuwd wat dit stukje Nijmegen je te bieden heeft? Doe mee aan ommetje Oost!

What’s on? Ommetje Oost
When? Zondag 2 september, 13.00-17.00
Where? 9 bedrijven in Nijmegen Oost

Spicy afternoon

Thais eten en wijn drinken: twee onverenigbare hobbies? Haha echt niet! Schrijf je in voor de extra pittige workshop van Firma Druivensuiker in samenwerking met Thàm Thàm Thai food en zij bewijzen je het tegendeel aan de hand van een compleet Thais menu met wijn. De kaartverkoop ging speedy en zondag is er daarom een extra workshop.

What’s on? Wine & Thai pop-up lunch
When?
Zondag 2 september, 14.00-17.00
Where? Waalbandijk 16, de Smeltkroes (Honig Complex)

Nazomers Festival

Veur-Lent is een fijne festivallocatie tijdens de Vierdaagsefeesten, en dit weekend gaan we weer terug voor Flowlands. Flowlands? Inderdaad niet Lowlands, maar Flowlands een nazomers festival aan de Spiegelwaai waar je kunt ontmoeten, niksen of deelnemen aan tal van leuke activiteiten zoals beachvolleybal, supyoga, hulahoop van Lahoop en synchroonzwemmen. Kosten? Het festival is gratis, maar een vrijwillige donatie voor het Marikenhuis in Nijmegen is zeer welkom.

What’s on? Flowlands, gratis duurzaamheidsfestival
When? 
Zondag 2 september, 11.00-17.00
Where? Eiland Veur-lent

 

Fijn nazomers weekend!

Tekst: Lisanne Berendsen | Beeld: FollowFox, Unsplash

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed