What’s on this weekend – 7 t/m 9 september?!

Posted By Admin@LinkU / 6 september 2018 / 0 Reacties

Heerlijk septemberen is wat we gaan doen dit weekend! Vrijdagavond luiden we het weekend in met proosten dé Italian way bij Lebowski. Zaterdag gaan we nesten in het Goffertpark om zondag ongedwongen te zwerfen op de Houtwerf en weer bij te trekken met wijnen en bieren op twee fijne food festivals!

Proosten!

De meiden van Lebowski weten precies hoe wij willen nazomeren en halen deze vrijdag een beetje Italië naar Nijmegen. Vanaf 4:00 uur staat hun bar vol Italiaanse hapjes en voor 5,- euro schep jij een fijn bordje vol. We waren zelf bij de 1editie en trust us: heerlijke culi-start van ‘t weekend!

What? Aperitivo
When? Vrijdag 7 september van 16:00 uur tot 19:00 uur
Where? Lebowski

Nesten!

Na deze zomer heel NL te zijn door gesjeesd voor de leukste festivals, sluiten we ‘t festivalseizoen in stijl af en strijken we zaterdag neer op ons Nimma-nest. Volgens de organisatie is het Nest-concept dit keer nog eigenzinniger, want met een vleugje acid. We zijn benieuwd!

What’s on? Het Nest Festival
When? Zaterdag 8 september van 13:30 – 23:30 uur
Where? Rondom ‘t Goffertpark Link?

Zwerfen!

Culturele broedplaats de Houtwerf organiseert na twee eerdere succesvolle edities, wederom een open dag oftewel een ‘Zwerf op de Werf’. We gaan rondzwerven, kijken, luisteren, proeven en vertoeven, kortom de perfecte ingrediënten voor een #Sundayfunday!

What? Zwerf op de Werf
When? Zondag 9 september van 13:00 uur tot 18:00 uur
Where? Houtwerf, Hatertseweg 23

Wijnen!

Wist je dat onze FollowFox-redacteur Lisanne ook vinoloog is? Dit weekend schenkt zij samen met het Wild Wine Fest team de mooiste wijnen in de Hortus tuin. Dat gaat in de mond een waar wijnfeest zijn en op Insta ook haha!

What’s on? Wild Wijn Fest
When? Zondag 9 september 14:00 tot 20:00 uur
Where? Hortus

Bieren!

Bier-liefhebbers opgelet! Het Honigterrein is zondag jouw place to be. Oersoep brengt namelijk haar favoriete collega-brouwers bijeen voor de derde editie van: het Oersoep Craft Beer Festival. Naast de bijzondere brouwers en hun bieren vind je op het Oersoep Craft Beer Festival ook volop lekkers te eten, fijne muziek en ander vertier. Nieuwsgierig naar de taplijst check dan alvast deze link.

What’s on? Oersoep Craft Beer Festival
When? Zondag 9 september13:00 – 20:00 uur
Where? Honigcomplex

 

Enjoy het allereerste sep-weekend 2018!

 

Tekst: Nienke Meijs | Beeld: FollowFox, Unsplash

 

 

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed