What’s on this weekend – 12 t/m 14 oktober!

Posted By Admin@LinkU / 11 oktober 2018 / 0 Reacties

Dit zonnige herfstweekend zit tjokvol toffe evenementen, workshops en voorstellingen. Ga op bokbiertocht door de stad, vier het theater, neem de kids mee naar het kinderboekenfeest of leer een écht lekkere paté maken bij The Black Fox.

Vier het Theater!


Het vijfkoppige brok aan energie ‘Bovenste Knoopje Open’ doet vrijdag Nijmegen aan en voor een tientje mag je erbij zijn. Verwacht humor en rake vertellingen in samenwerking met hun band en pingpongtafel. Kaartjes kopen doe je online.

What’s on? Bovenste Knoopje Open speelt ‘Dit zijn de dagen’.
When? Vrijdag 12 oktober, 20.30 – 22.00 uur.
Where? Vier het theater, Derde Walstraat 89.

Go out and about met Doro!

Doro Krol en Gijs Hoogenboom nemen je zaterdag mee op sleeptouw door het Honigcomplex. Ontdek de oude fabrieksruimtes, nieuwe ondernemingen, bezoek een galerie en sluit af met een goed getapt biertje en diner bij STOOM.

What’s on?
Culturele wandeling door het Honigcomplex
When? Zaterdag 13 oktober, 13.00 – 16.30 uur.
Where? Honigcomplex

De bok is los!

Je favoriete herfstbier gaat weer op de tap! Dit weekend organiseert Peeman dranken een Herfstboktocht langs Café Malle Babbe, St Anneke, Café de Fuik, Café Faber en Bascafé. Voor €17,50 drink je vijf bokbiertjes en vervoer? Is geregeld!

What’s on? Herfstboktocht.
When? Zondag 14 oktober, 13.30 – 20.00 uur.
Where? Vijf cafés around town.

Workshop 


Dit weekend gaat de bbq gewoon weer aan dankzij het heerlijke Indian Summer weer. En daarna? Lekker knus naast de openhaard met een goed glas wijn en zelfgemaakte paté en rillette. Hoe maak je deze fijne smeersels? Dat leer je zondag van de huisslager in het atelier van The Black Fox.

What’s on? Workshop paté en rillette.
When? Zondag 14 oktober, 15.00 – 18.00 uur.
Where? The Black Fox.

Kids book party!

De Kinderboekenweek is woensdag al begonnen, maar aanstaande zondag is het feest! Leer portrettekenen, neem een vriendschaps-tattoo of laat je voorlezen uit een van de boeken van Janneke Schotveld en zie hoe tegelijkertijd Annet Schaap er live(!) tekeningen bij maakt.

What’s on? Het Nijmeegs Kinderboekenfeest
When? Zondag 14 oktober, 14.00 – 17.00 uur.
Where? De Lindenberg.

 

Happy Indian Summer weekend!

Tekst: Lisanne Berendsen | Beeld: Unsplash, The Black Fox, FollowFox

 

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed