What’s on this weekend – 26 t/m 28 oktober?!

Posted By Admin@LinkU / 25 oktober 2018 / 0 Reacties

Dit weekend zijn wij zelf offline want opperfox Nien verjaart in… Parijs! Wat we daar gaan doen? Shoppen, eten en bijkans een beetje naar die ene welbekende toren staren en verdwalen in charmante Franse straatjes. Voor alle lieve thuisblijvers tippen we een fijne #weekendgoals in Nimma top 3.

Sneaker walhalla!

Sneakerheads opgelet want dit weekend scoor je op de allereerste editie van Deadstock Sneaker Market – volgens de organisatie de grootste sneakermarkt buiten de Randstad –  de tofste exemplaren. Merken, winkels en private sellers komen naar de Vasim en nemen een waanzinnige selectie van exclusieve, vintage en – uiteraard – deadstock sneakers mee.

When? Zaterdag 27 oktober van 12.00 – 19.00 uur.
Where? Cultuurspinnerij de Vasim.
Tickets? Check deze link.

New store in town!

Zoveel creatieve ideeën, maar niet genoeg ruimte en dus greep Ruben, eigenaar van Kameleon, zijn kans toen het pand tegenover leeg kwam te staan. Kameleon Studio is net zoals het zusje Kameleon ook een kledingzaak for ladies only, maar dan wel eentje met een internationale Franse uitstraling én dito collectie. Daar worden wij zo blij van dat we hier het liefst zouden willen wonen.

When? Vanaf nu geopend!
Where? Kameleon Studio, Ziekerstraat 85.
Meer info? Zie de site.

Ontdek De Bastei

De Bastei is ECHT geen standaard museum, maar een verassende plek vanwege het gebouw (vorm en afwerking!) en de manier waarop er interactie (dat digi-uitleghandje is origineel!) wordt gezocht met het publiek. Een plek voor jong en oud om meer te leren over onze stad inclusief al het natuurschoon rondom Nijmegen. Geen museumlover? Loop dan toch spontaan binnen én direct door naar het dakterras voor een bakkie en een geweldig Nimma uitzicht.

When? Dagelijks geopend.
Where? De Bastei, Waalkade 83.
Meer info? Check de website.

Mooi herfstweekend!

Tekst: Team FollowFox | Beeld: FollowFox

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed