Y Kappers en Kunst

Posted By Sanna Schoonenberg / 17 december 2018 / 0 Reacties

Kapperszaken zijn er in overvloed, maar wil je écht geknipt worden met een personal touch ga dan langs bij Y kappers en Kunst in Nimma-Oost. In Yasmin haar knusse hoekpandje aan de Groesbeeksedwarsweg bekijk je kunst én laat je je haren knippen, hoe leuk is dat!

Alle kunst aan de muur en in de etalage maakt eigenaresse Yasmin zelf en is te koop. Moderne collages met of zonder een bekend hoofd – denk Madonna, The Rolling Stones of Kate Moss – en heel veel kleur. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval wat wij heel erg prettig vinden als je je haar laat doen.  Bij binnenkomst word je begroet door hondje Ketut en mag je plaats nemen in één van de twee vrijgeplaatste kappersstoelen met elk een enorme brocante spiegel.

Benieuwd naar wat Yasmin allemaal in huis heeft? Op de website vind je sowieso al haar mooie kunst creaties. Voor haar haarkunsten ben je van dinsdag t/m zaterdag welkom. Goed om te weten: knippen is alleen op afspraak.

Y Kappers en Kunst
Groesbeeksedwarsweg 217
kunstzinniger.nl

Geopend van dinsdag t/m zaterdag!

sanna

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed