Dé very merry last minute kerstcadeaus gift guide 2018!

Posted By Admin@LinkU / 20 december 2018 / 0 Reacties

Mocht je je kerstcadeaus nog niet hebben gescoord, lees verder! We vroegen het gehele FollowFox-team om nog snel even uit de doeken te doen waar zij dit jaar hun leukste, origineelste én tofste m/v kerstcadeaus scoren!

***

redacteur Nadine

Voor manlief gaat redacteur Nadine graag op zoek naar wat stoers om te shoppen en Nijmegen kent eigenlijk geen beter adres dan COEF. Pak uit met prachtige truien, maar ga voor budgetvriendelijkere gifts vooral even neuzen bij de stoere accessoires.
COEF MEN | Ziekerstraat 167

***

redacteur Avalon

MOOD-conceptstore
MOOD puts redacteur Avalon in the right mood for some Christmas-shopping. Deze conceptstore is namelijk van alle markten thuis: lekker leesvoer, decoratie voor thuis, iets kleins voor de kleintjes en coole fashion items. Avalon: “Zo shop ik voor mijn hele familie in één keer en wordt mijn cadeau ook nog eens zeer onder-de-kerstboom-waardig ingepakt!”
MOOD Conceptstore | Houtstraat 59

***

hoofdredacteur Nienke

Hoofdredacteur Nienke geeft je dit jaar tips die voorzien zijn van een luxe randje. Mooie sjawls, glitterende sokken en Marie Stella Maris zeep voor onder de boom, scoort ze bij Kameleon óf een ticket naar ultieme verwennerij bij Huid Atelier.
Kameleon | Ziekerstraat 132
Huid Atelier | Berg en Dalseweg 52

***

vormgever Tessa

Vormgever Tessa houdt van mooi beeld en daarom geeft ze mooie illustraties graag cadeau. Marlous Roelofs van Studio Roux ontwerpt prachtplaatjes (ansichtkaarten en blikvangers voor aan de muur) voor elke gelegenheid. Wat Tessa betreft een goede originaliteitsscore. SR ontwerpen o.a. te koop bij MOOD en via deze link.

***

eindredacteur Judith

HOY-conceptstore-DAY-warehouse


Judith’s favoriete adressen voor kerstcadeaus zijn klein maar fijn: Day Warehouse hartje centrum en Hoy Concept Shop in Nijmegen-Oost. Voor alle vrouwen in je leven slaag je hier.
Day Warehouse | Moenenstraat 13
Hoy Concept Shop | Daalseweg 235

***

vormgever Marie-Cecile

C-more-conceptstore

Dé voorwaarde voor een tof cadeau aldus vormgever MC? Dat het edge heeft. Twee hotspots die je dat absoluut bieden, zijn Black&Blue en C-More conceptstore. Black&Blue bezoekt ze voor vriend, vader en schoonbroer en C-More voor alle dames.
Black&Blue | Hatertseweg 23b
C-More Concept Store | Waalbanddijk 8b

***

redacteur Lisanne

Shop je voor vriendinnen of (schoon)zus? Ga dan, volgens onze redacteur Lisanne, zéker langs Jettie van 512. Haar label ‘Wakker’ beschikt over vele pareltjes en zo prijkt onder de boom een presentje van echte Nijmeegse makelij. Ga je liever voor een groen cadeau? Check dan de linkerhelft van de zaak, waar hippe plantenzaak Bleshyou huist.
512 Conceptstore & Bleshyou | Van Broeckhuysenstraat 20

Een andere favoriet om op cadeaujacht te gaan is Make My Day. Van minimalistische sieraden tot mode items en huisaccessoires (en voor manlief steek je even de straat over naar Make My Day Men).
Make My Day | Stikke Hezelstraat 65

***

* P.S.: een hoop Nimma winkels doen mee aan de late night x-mas shopping op vrijdag 21 december. Op zoek naar toffe last-minute shop hotspots voor kids? Check dan deze link. Happy x-mas shopping!


Tekst: Avalon Diebels | Beeld: FollowFox

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed