Bold

Posted By Sanna Schoonenberg / 10 januari 2019 / 0 Reacties

Bold staat voor stoutmoedig en dat is Jolien Quaedvlieg in onze ogen zeker. Na een carrière als docent Engels gooide ze het roer om en anno nu runt ze heel succesvol haar eigen fashion store in de oudste straat van Nijmegen, de Lange Hezelstraat.

Bij Bold shop je voornamelijk vriendelijk geprijsde Scandinavische merken als Just Female, Moves by Minimum, Markberg, POP en Mödstrom met hier en daar een plukje Nederlands design en unieke accessoires. Inspirerend! Op Bold socials straalt Jolien regelmatig in een Bold outfit en deelt ze toffe kledingcombinaties. Ideaal als je nog op zoek bent naar iets moois of als (koop)inspiratie.

Leuk detail (met een knipoog naar haar roots!): de ‘yes’, ‘maybe’ en ‘no’ kapstok in de paskamer. Voor ons is shoppen bij Bold in elk geval een dikke vette YES!

Bold
Lange Hezelstraat 41A 
boldnijmegen.nl

di-wo 1o:00-17:00 | do 10:00-21:00 |vr 10:00-18:00 | za 10:00-17:00 | zo 12:00-17:00

sanna

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed