Pacho

Posted By Sanna Schoonenberg / 10 januari 2019 / 0 Reacties

De naam Pacho is van oorsprong een Zuid-Amerikaanse mannennaam en op deze knusse plek kun je sinds zomer 2019 van vroeg tot laat genieten van smaakvolle Latijns-Amerikaanse gerechtjes en enorm lekkere cocktails. Eigenaren Miriam en Piet kozen bewust voor deze toffe locatie, omdat ze dol zijn op gebouwen met een verhaal. De enorme renovatie duurde wel iets langer dan verwacht, maar het resultaat is meer dan prachtig: bij binnenkomst is er die prachtige mural, van het interieur worden we heel blij (denk veel velvet en mooie lampen!) en de groene bar in het midden heeft echt dé wow factor!

Psst zeker bestellen: de zoete aardappelfrietjes met kip van het spit. Perfect te combineren met een lekker Mexicaans biertje. Salud!

Pacho
Lange Hezelstraat 107 
Pacho Facebook

di-do 10.00-12:00 | vr-za 10.00-02:00  | zo 10:00-22:00

sanna

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed