Dutch Harbour

Posted By Sanna Schoonenberg / 24 januari 2019 / 0 Reacties

De klapstoeltjes en het gedekte tafeltje voor de deur zetten je wellicht op het verkeerde been. En ook eenmaal binnen kan de twijfel toeslaan. Ga ik op de koffie bij mijn grootouders of is dit een tattooshop en art gallery ineen?

De inrichting van de Dutch Harbour heeft inderdaad een 100% vintage feel en dat maakt dit zo’n toffe plek én thuishaven voor tattoo-liefhebbers, kunstenaars én spontane passanten – já, echt iedereen is welkom! Het Dutch Harbour team denkt namelijk niet in hokjes en ziet in alles (op het lichaam, maar ook letterlijk aan de muur) (kunst)mogelijkheden. Je loopt hier of met een uniek tattoo ontwerp of met een mooi kunstwerk voor in huis de deur uit.

P.S: eens in de zoveel tijd vliegen er topartiesten uit Amerika in om hun ink-passie te delen. Wil jij een tattoo van deze pro’s? Hou dan zeker de DH socials regelmatig in de gaten. En zoals ze bij Dutch Harbour altijd zeggen: good vibes only!

Dutch Harbour
Lange Hezelstraat 86
dutchharbourtattoo.nl

di-wo 10:00-17:30 | do 11:00-21:00  | vr 10:00-17:30  | za 10:00-17:00

sanna

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed