Al ontdekt… conceptstore COLLECTIVE. by Swan hartje Nimma?

Posted By Admin@LinkU / 28 januari 2019 / 0 Reacties

Als we in hofstad Den Haag zijn dan lopen we maar al te graag even binnen bij conceptstore COLLECTIVE. by Swan.  Wist je dat deze fijne winkel vol originele cadeaus, interieur inspiratie en blikvangers voor in huis, nu ook is neergestreken in Nijmegen?

We bekennen dat het zelfs voor ons Nimma-insiders even zoeken was naar het pand van COLLECTIVE. by Swan. Zitten ze in Den Haag op een prachtige locatie in een geweldig hoekpand, in Nijmegen zijn ze neergestreken in de Molenstraat – ongeveer ter hoogte van winkelcentrum Molenpoort – in een smal, lang en raamloos pand. Ook vind je hier (nog) geen blijf-vooral-lekker-hangen koffiecorner met swings zoals in Den Haag, wie weet in de toekomst!, gelukkig is er wel al aardig wat moois te spotten.

COLLECTIV. by Swan lijkt een beetje op ‘Ieder zijn vak’ in de Lange Hezelstraat alleen is het hobby freubelgehalte, aldus een COLLECTIV.-deelnemer, hier iets minder hoog. De conceptstore wordt gevuld, gestyled en bemenst door ongeveer 20 samenwerkende kleine ondernemers inclusief onze FollowFox-Arnhem cover-illustrator Marlous Roelofs van Studio Roux. De store is nog in opbouw (nog niet helemaal gevuld), maar dat mag de kooppret niet drukken.

© Beeld en tekst: team FollowFox

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed