What’s On this weekend – 5 t/m 7 juli 2019?!

Posted By Esther Roelofsen / 4 juli 2019 / 0 Reacties

De feestkonijnen hebben dit weekend het Nimma-hol verlaten voor Down The Rabbit Hole. Spring jij dit weekend niet rond in het groen? Dan tipt redacteur Kiki gelukkig heel veel zomers leuks voor de thuisblijvers. Start het weekend met een zomerse picknick in het Kronenburgerpark, ga zonnegroeten met de Yogasisters, zet je tentje op in Nijmegen-Oost of sjouw die televisie naar buiten en juich onze Oranje leeuw(w)innen toe!

Picknick-time!


What’s on? Fiets vrijdag vanuit je werk direct door naar het Kronenburgerpark, neem wat lekkers en een kleedje mee en geniet van die heerlijke zonnestralen. Dit alles met allemaal leuke mensen om je heen tijdens de vrij toegankelijke picknick georganiseerd door ‘Gezellig Nijmegen’.
Where? Kronenburgerpark. 
When?
Vrijdag 5 juli vanaf 17:00 tot 21:00 uur.
Info?
Check hier de Facebook pagina voor meer informatie en vergeet jezelf dan ook niet even op ‘aanwezig’ te zetten.


Kamperen hartje Nimma

What’s on? Is 6512, 6521, 6522, 6523, 6524 en 6525 toevallig jouw postcode? Dat is ‘n lucky match, want dan kun je dit weekend kamperen in Nijmegen-Oost. Hoe gaaf is dat?! Het buurtgevoel wordt middels dit camping-weekend vergroot en dit onder het genot van een lekker hapje of drankje.
Where? Nijmegen Oost.
When? Vrijdag 5 t/m zondag 7 juli.
Info? Check? De website of Facebookpagina  voor meer informatie.

Salsa Fiësta!

What’s on? Redacteur Kiki is redelijk Salsa-verslaafd en deze zomer spot je haar dan ook op alle salsa feestjes in én rondom town. Aanstaande zaterdag organiseert Salsa Cubana ‘Salsa Cubaanse Zwoele avond’. Lekker dansen,  cocktailtje erbij, helemaal fijn, aldus onze Kiks.
Where? Dansstudio Salsa Cubana, Tweede Walstraat 118.
When? Zaterdagavond van 20:00 – 01:00 uur.
Info? De Facebookpagina voor meer informatie.


Zomerse tunes


What’s on? Dansen niet je ding? De Trianon wordt aanstaande zaterdag omgetoverd tot een heus mekka voor singers en songwriters. Verwacht tijdens deze ‘Summer Recordings’ geen avond vol nieuwe muziek, maar bestaande liedjes die akoestisch worden uitgevoerd.
Where? Trianon Nijmegen, Berg en Dalseweg 33.
When? Zaterdagavond 6 juli  van 21:00 tot 00:00 uur.
Info? De Facebook-pagina hier.

 

IJsliefde


What’s on?
Teasertje: later dit jaar updaten we jullie over de 5 leukste wandelingen in en om Nijmegen. Voor nu willen wij alvast een tipje van de sluier lichten: ga lekker wandelen in en rondom Beek-Ubbergen en vergeet dan vooral niet een koffie te doen bij de M’ijsjes, want dan krijg je een geinig klein ijsje.
Where? M’ijsjes. Rijksstraatweg 128B, Beek-Ubbergen.
When? Vrijdag en zaterdag van 13:00 tot 21:00 uur en zondag van 11:00 – 21:00 uur.
Info?
Check de website voor meer informatie.


Yoga of wasje draaien?

What’s on? Lekker de flow van het weekend vasthouden op een bijzondere locatie? Probeer dan eens een yoga-sessie van de YogaSisters in Wasserij de Wit. Na de les zorgen zij ook nog voor een lekker en gezond ontbijtje, zodat je 100% ready bent voor ZONdag!
Where? De Wit Wasserij, Hertogstraat 5.
When?
Zondag 09:00 – 10:30 uur.
Info? Zie de Facebookpagina voor meer info. 

En er is nog meer leuks! Check voor een leuk feestje op vrijdag dit evenement van Goodvibes in Brebl. Meer op de crea-bea tour? Maak je eigen shirt in het Honigcomplex of ga dansen met de Nijmeegse Stadsnomaden. Vergeet daarnaast niet de Vintage en Powerflower markt op de Kaaij te bezoeken. En… geen zin om te koken op zondag? Bestel dan tegen een gereduceerd tarief een (gezonde!) maaltijd bij Manana Manana.

 

Mooi zomers weekend!
Tekst: Kiki Hendriks | Beeld: Dana Visser (hoofdbeeld), FollowFox, Unsplash

 

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed