What’s On Vierdaagsefeesten donderdag 18 juli 2019?!

Afbeelding voor What’s On Vierdaagsefeesten donderdag 18 juli 2019?!

Eind in zicht..? Of nou ja, bijna! Er valt nog genoeg te doen op de donderdag van onze geliefde zomerfeesten. Fijne tips voor jou van FollowFox-redacteur Dana om letterlijk álles – van happen tot swingen – uit deze dag te halen.

#1, #2, #3 keer swingen!

Wat: Het zijn de zomerfeesten niet zonder bootfeestjes. Donderdag vaart de boot uit voor de échte dansers: Fiësta Macumba bootfeest X SMKMRKT Labyrinth. Hier kun je dansen op de fijnste latin tunes. Geen kaartje? Niet getreurd: na het aanmeren aan de Waalkade zet het feest zicht voort bij het Labyrinth op de SMKMRKT. Het leukste feestje van de avond, ècht.
Wanneer: Donderdag 18 juli van 15:00 uur tot 21:00 uur.
Waar: Waalkade, SMKMARKT X Labyrinth. Check Facebook voor informatie over eventuele extra tickets.

Wat: Na drie dagen vol hippe, nieuwe muziek is het gemis van de Diskjockeys van toen nóg groter dan dat het al was. Gelukkig is er ‘De Swing op ’t Eiland’ met maar liefst drie verschillende stages vol oude tunes. En je bent er zo, het pontje vaart dit jaar (gelukkig!) vanaf de Kaaij naar ’t Eiland. Zie je daar.
Wanneer: Donderdag 18 juli 20:00 uur tot 00:30 uur.
Waar: Festival Op ’t Eiland. Zie Facebook voor meer info.

Wat: Nog niet uitgedanst? No worries: Happy Feelings is er met hun vierdaagse special. De hitjes uit de 00’s gaan gelukkig gewoon door en met een vleugje house en disco wordt jouw donderdag perfect afgesloten, tot in de late (of vroege?) uurtjes.
Wanneer? Donderdag 18 juli van 23:59 uur tot 05:30 uur.
Waar? Waalhalla centrum, Winselingseweg 12. Check Facebook voor tickets.

#4 | Food lovers


Wat: Wil je eventjes weg uit de drukke binnenstad, maar toch een goede bodem leggen mét een goed glas wijn voor het feest (alweer) losbarst? Mijn favo plek serveert speciaal tijdens de zomerfeesten (naast het frietje pulled beef & de vega lasagna) de lekkerste pasta’s.
Wanneer: Maandag 15 tot vrijdag 19 juli, vanaf 15:00 uur.
Waar: Wijnbar Lebowski, Bloemerstraat. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Kijk hier voor meer info.

#5 | Desem hartje Blommers

Wat: Tijdens de gehele Vierdaagseweek tovert mijn favo lievelingskoffiebar ‘Blommers aan de Haven’ zich om tot Pita-café aan de Haven. Dus wil je lekker tafelen, onder het genot van een goed glas wijn of een heerlijk koud biertje inclusief het mooiste uitzicht (lees: de haven)? Dan lijkt mij de keuze snel gemaakt. Tip: neem nog een goed bakkie als afsluiter. Kun je jezelf weer opgeladen en in het feestgedruis storten.
Wanneer: Maandag 15 tot en met vrijdag 19 juli, 16:00 tot 22:00 uur.
Waar: Blommers aan de Haven, Kaaisjouwerskade 206. Zie Facebook voor meer info.

#6 | 026 talents @ Otis Park

Wat: Otis Park is deze Vierdaagseweek ook het podium voor Artez Conservatorium talent. Als laatste en afsluitende act in de Artez Talent reeks presenteert Otis Park het Diotrio: Luuk, Vos en Rocco. Dit mannelijk trio brengt een mengelmoes van grooves, geïmproviseerde soundcapes en originele jazz composities mee vanuit Arnhem.
Wanneer: Donderdag 18 juli van 14:30 tot 15:30 uur.
Waar: Otis Park @Kronenburgerpark. Beluister hier alvast hun tracks.
 

Enjoy, enjoy, enjoy!

Tekst: Dana Visser | Beeld: FollowFox, Unsplash