Pssst FollowFox dé kaart editie 4 is live: come & get yours!!!

Afbeelding voor Pssst FollowFox dé kaart editie 4 is live: come & get yours!!!

We kunnen het zelf bijna (nog) niet geloven, maar dinsdag 9 juli, gaan we hem dan echt verspreiden: FollowFox de kaart editie 4! Met maar liefst 70 HOTspotters (bekende parels én heel veel nieuwe aanwinsten), leuke to-do-tips in & around town én nieuw dit jaar een 024 walkabout, what’s on agenda, flexwerk-tips en een Foxlicious nieuwe look & feel. Come, get yours ánd follow that fox! 

Follow the Fox?

Dikke fissa in Nimma? Zeker weten! De stad blijft in beweging en voor de 4e keer zetten we Nijmeegs city life weer letterlijk op de kaart. FollowFox helpt je op weg naar de mooiste authentieke, onafhankelijke, lokale bedrijven en de leukste bucketlist-plekken in Nimma. Handig voor als je de stad voor het eerst gaat ontdekken en verrassend als je hier al jaren woont. Met een kritisch oog voor alles wat creatief en innovatief is, komt de samensmelting van mooie hotspots op de FollowFox-kaart tot stand. De FollowFox-kaart is een cadeautje, verschijnt 1 keer per jaar in een oplage van 40.000 en is op 70+ verschillende plekken in de stad en omgeving gratis mee te nemen.

HOTspotters

Waar kun je vanaf deze week de FollowFox-kaart gratis(!) meenemen? Bij deze fijne plekken: Lebowski, Bistro Flores | Diner & Patio, Bistrobar Bankoh, Glaswerk, Fika, Credible, De Meesterproef, De Firma Nijmegen, Bistrobar Berlin, The Black Fox, Borboleta, Credible, Proeflokaal Beij Ons, Blommers Aan De Haven, De Wit Wasserij Donuts & Bar, PACHO Nijmegen, Kushiin, MANNA Nijmegen, Wijn bij Arentz, Lokaal de Ruyter, Pizza café DESEM, Bistro Regent, Stadsschouwburg en De Vereeniging, Humphrey’s, Toko Oost Nijmegen, Bairro alto, DOWN TOWN, Bakkerscafé Nijmegen, Tati Nijmegen, Eetlokaal KOKS, Proeflokaal Nevel.

En: Café De Plak, MOOD Conceptstore, Kameleon Boetiek, Kameleon StudioCOEF Men, COEF Concept Store, 512 Nijmegen, Wonder for kids Nijmegen, Make My Day (men én women!), Bold, HOY Concept Shop, Bert&Co, C-More Concept Store, De Bastei, De Houtwerf, De Lindenberg, MuZIEum, Afrika Museum, Huid Atelier, Y. Kappers & Kunst, Dutch Harbour, Salon Guichard, PiT voeding & Energie, Bhalu, ToKokoro Ramen, Restaurant Zijdewinde, Homestock, By Pete, Bodhi Yogashala, YogaSisters.

En ook nog: New Age 22 Sportlounge, Nijmegen Running Tours, Roadkill Rollers, LUX, Apparthotel Oranjestaete, Camping By Ons, MOij, Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent, B&B Zijdewinde, City Camp Nyma, Nijmeegse Kunstnacht, VVV Nijmegen én meer!

Foxlovers

De FollowFox-kaart is zo mooi geworden met hulp van de onwijs talentvolle cover-illustrator Marlous Roelofs, de altijd behulpzame fotograaf Marlous Boning, fijne taalfanaten en eindredacteurs Maaike Sluijter en Judith Sterkenburg en last but zeker not least: FollowFox-vormgevers Tessa Benders & Marie Cecile Oosterhout van StudioBont. Zij hebben de 4e editie een fijne 3.0 look & feel gegeven. Oh en zonder Foxies Esther, Kiki, Dana, Nadine, Florie zou Fox Nien de kaart never ever met zoveel liefde kris kras door de stad hebben kunnen verspreiden!

 

♥♥♥