Lindenberg

Posted By Sanna Schoonenberg / 10 augustus 2019 / 0 Reacties

De Lindenberg is de culturele go-to plek van Nijmegen. Cursussen volgen, een voorstelling bijwonen of neerstrijken voor iets lekkers in het Lindenberg café, het kan allemaal naast het mooie Valkhofpark.

De Lindenberg is een toffe ontmoetingsplek voor kunstenaars, theatermakers en voor de locals. Met elk jaar een berg aan voorstellingen in de theateragenda zit er voor iedereen wel iets tussen. De ene avond is het lachen, gieren, brullen tijdens een cabaretshow, op zondagmiddag ga je met je kleintjes naar een toffe kindervoorstelling óf bezoek je interessante lezingen of toneelstukken over actuele onderwerpen.

Sta je graag zelf in de spotlight of lekker creatief in de weer? Dan ben je bij de Lindenberg ook aan het juiste adres. Van show- en jazz dance, piano leren spelen tot aan naakt portretschilderen of een cursus keramiek: workshops zijn er in overvloed. Geen idee? Schrijf je in voor een proefles en probeer!

De Lindenberg
Ridderstraat 23 
delindenberg.com

Lindenberg centrum: ma-vr 09:00-23:00 | za 10.00-18:00 

Lindenberg Café: ma-za 10:00-23:00

let op: zondags kunnen de openingstijden afwijken.

sanna

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed