What’s On this weekend 6 t/m 9 september 2019?!

Posted By Admin@LinkU / 5 september 2019 / 0 Reacties

We are back in business, onze redactie zomerstop is voorbij. Vanaf nu delen we elke week weer de leukste weekendtips met jou. FollowFox-redacteur Kiki trapt af met het eerste weekend van september.
Geloof ons, in je nest blijven is sowieso geen optie. Cheers op een mooi weekend!

FRODAY @Waalstrandje

What’s on? De tropische zomervakantie sluit je vrijdag in stijl af met Afro vibes. Froday Soundsystem zorgt voor tunes en jij voor sfeer.
Waar? Het Waalstrandje (exacte locatie volgt)
Wanneer? Vrijdagavond 6 september vanaf 19:00 uur.
Check? Facebookpagina voor meer info.

Nestdrang?

What’s on? Dankzij alle vroege party vogels is het leukste feestje van Nijmegen reeds uitverkocht, maar op Ticketswap worden er nog behoorlijk wat tickets aangeboden. Wie weet ben je een geluksvogel en zien we je daar?
Waar? Openluchttheater De Goffert.
Wanneer? Zaterdag 7 september van 13:30 tot 23:30 uur.
Check? De Facebookpagina voor meer info.

Doelgericht zwemmen

What’s on? Niemand minder dan burgemeester Bruls geeft zondag het startsein voor Swim to Fight Cancer. Vorig jaar was de totale opbrengst €159.493,61 en dit jaar is de ambitie om dit bedrag te verdubbelen. Mooi toch?
Waar? De Spiegelwaal, ter hoogte van de Lentloper.
Wanneer? Zondag 8 september om 13:00 uur.
Check? De Facebookpagina voor meer informatie.

Buiten de lijntjes

What’s on? De stad is een grote kleurplaat dankzij de Big Draw. Highlights? De workshop tekenen, een theatervoorstelling voor kinderen in De Lindenberg, dierensporen ontsporen in de Bastei en The Big Draw party op de Kaaij.
Waar? Door heel Nijmegen.
Wanneer? 5 t/m 8 september.
Check? De website voor het gehele tekenprogramma.

En… er is nog meer weekend vertier!
De vrijdagavond ontspannen beginnen met een East Side Comedy Night, zaterdag caliente dansjes maken bij Fiesta Macumba. Loop ook eens een keer mee met de Sunset Marches bij de oversteek en/of bezoek het vernieuwde bevrijdingsmuseum in Groesbeek. Daarnaast starten er in het Museum het Valkhof verschillende nieuwe expedities en last but not least sluiten we deze WO af met nog één feestje: Festival De Oversteek.

Pssst, voor op de agenda:

Ontdekken

What’s on? Altijd al eens willen binnenkijken bij het Besiendershuis, Brouwershuis, de Hemel, (dit keer niet alleen voor hun lekkere bier-proeverij) de Latijnse School of bijvoorbeeld de Chirurgijnskamer? Überhaupt enig idee waar al deze Nimma trekpleisters zich bevinden? Dan is dit weekend het mo(NU!)ment.
Waar? Check hier de deelnemende monumenten.
Wanneer? 14 & 15 september 2019.
Check? Hier de website voor meer informatie.

Kunstig aftellen!

What’s on? Blok deze tip nu alvast in je agenda en scoor die tickets, want trust us, velen waren vorig jaar te laat! Op zaterdag 21 september kun je in één nacht ontdekken wat Nijmegen aan kunst en cultuur te bieden heeft tijdens de Nijmeegse Kunstnacht. Ingrediënten? Out of the box optredens, verrassende kunstinstallaties en unieke cross-overs van muziek, dans, beeldende kunst, film, theater, multimedia, wetenschap, literatuur en poëzie.
Waar? Locaties kris kras door het stadscentrum + Honigcomplex.
Wanneer? 21 september 2019.
Check? Het volledige programma vind je op nijmeegsekunstnacht.nl of download de TimeSquare-App.

 

Mooi fox-on weekend!

Tekst: Kiki Hendriks | Beeld: FollowFox, Het Nest, Nijmeegse Kunstnacht; Mark Ooms, Unsplash

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed