your STORY, your SPACE: het event voor dromers én aanpakkers!

Posted By Admin@LinkU / 12 november 2019 / 0 Reacties

Ga jij elke ochtend braaf naar je werk, maar droom je stiekem over je eigen onderneming? Kijk je met een schuin oog naar al die toffe koffiebarretje, mooie yoga-studio’s en inspirerende conceptstore’s en denk je dan: ik wil ook ondernemen én heb een tof idee? Dit is je kans! Join het your STORY, your SPACE event en shine binnenkort met je eigen onderneming in de Nijmeegse binnenstad!

Klaar voor een vliegende start? Blok dan dinsdag 26 november in de agenda! Blossom introduceert your STORY your SPACE: het event voor dromers én aanpakkers. Spar met experts over jouw out of the box idee, pitch je business concept en wie weet ‘win’ je daadwerkelijk een plek in de Nijmeegse binnenstad om je eigen business te starten!


your STORY, your SPACE
Datum? Dinsdag 26 november.
Start? 19.00 uur.
Ronde 1: speeddaten met experts.
Ronde 2: meet & greet de stadspanden.
Ronde 3: pitch je business idee!

Waar? Bhalu, Bloemerstraat 95.
Aanmelden? Stuur een mail naar info@blossomnijmegen.nl en fingers crossed – er zijn slechts enkele plekken beschikbaar.
Meer info? Check blossomnijmegen.nl of volg de Facebookpagina via deze link.

Blossom?

Omarmt nieuwe en bijzondere concepten om Nijmegen centrum nóg aantrekkelijker en mooier te maken. Blossom organiseert your STORY, your SPACE samen met Seinpost Adviesbureau, MOOD conceptstore, de Lindenberg en diverse pandeigenaren.

Kleine letters?

Klinkt goed, maar wat levert deze #yourSTORYyourSPACE-avond mij nu echt op? Begeleiding van experts om jouw idee daadwerkelijk te laten shinen en niet geheel onbelangrijk: realiseer onder speciale condities (zie website van Blommers, red.) jouw ondernemersdroom in een geweldig pand in de Nijmeegse binnenstad!

 

 

Tekst: FollowFox | Beeld: Blossom en Unsplash

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed