What’s On this weekend – 15 t/m 17 november 2019?!

Posted By Esther Roelofsen / 14 november 2019 / 0 Reacties

Pas op – komend weekend rent heel Nijmegen! Hardlopers halen hun hart op tijdens de Zevenheuvelenloop, de rest van de stad rent naar de leukste hotspots voor ultieme weekendvibes. Ben jij meer het type om te struinen en te dansen? Geen probleem; redacteur Florie voorziet je van fijne weekendtips.

Borrelen, eten en dansen bij Hubert

What’s on? Diorama is voor iedereen die de club nights mist, maar eigenlijk te oud is voor die zware ochtenden (oftewel: ouder dan 25). Daarom begin je op vrijdagavond vroeg met pannenkoeken, erwtensoep, drankjes en er wordt natuurlijk ook gedanst!
Where? Cultuurcentrum Hubert, Sint Hubertstraat 10.
When? Vrijdag 15 november, vanaf 18:00 uur tot 00:00 uur.
Check? Tickets kosten €12,- en meer info vind je op het Facebook event.

Jazz, Soul & Hiphop

What’s on? Wil je weer wat nieuwe muzikale inspiratie opdoen? Of houd je gewoon van jazz, soul én hiphop? Dan ben je bij Oscar Jerome aan het goede adres. Deze Britse artiest rapt ook nog eens, dus een goede muzikale mix is gegarandeerd.
Where? Brebl, Waalbandijk 14 E/F. 
When?
Vrijdag 15 november van 20:00 uur tot 23:00 uur.
Check?
Voor €13,- euro ben je erbij, tickets scoor je hier.

Shopsessie & yogi-thee

What’s on? Fanatiek yogaliefhebber of nog een beginner? Het is altijd fijn om goed voorbereid naar een les te komen. Daarom shop je de fijnste yogaspullen, van matten tot sfeerlichtjes, dit weekend bij Yogastudio Susumna.
Where? Yogastudio Susumna, Newtonstraat 54.
When? 
Zaterdag 16 november van 16:00 uur tot 21:00 uur.
Check? 
Op de website vind je meer informatie.

Geen brug te ver

What’s on? Verken je Nijmegen liever wandelend dan rennend? Loop dan mee met de 7 bruggentocht. Een wandeltocht van 15 kilometer die je – je raadt het al – meeneemt over de zeven bruggen van Nijmegen/ Veur Lent.
Where? Startpunt is bij Station Nijmegen.
When?
Zaterdag 16 november om 11:00 uur.
Check?
Zie de website voor meer informatie over de tocht en het aanmelden.

Tropische vibes

What’s on? De dagen worden steeds korter, dus waan je weer terug in de zomer met de Latin muziek op Zoete Zin. Tijdens deze blacklight edition zijn er weer voldoende Latin en Caribische tonen om de hele nacht door te dansen.
Where? Waalhalla, Winselingseweg 12.
When? Zaterdag 16 november van 23:00 uur tot 05:00 uur.
Check?
Tickets kosten €14,95 en meer info vind je hier.

Yoga brekkie

What’s on? Je zondag start je echt goed met een yogasessie. Tijdens deze pop-up editie van de YogaSisters sta je in de downward dog tussen de wasmachines en met uitzicht op heerlijke donuts. Extra fijn: na de les geniet je ter plekke van een heerlijk ontbijtje.
Where? De Witwasserij, Hertogstraat 5.
When?
Zondag 17 november van 09:00 uur tot 10:30 uur.
Check?
Tickets kosten €15,- en bestel je hier.

Duurzaam shoppen

What’s on? Tonnen tweedehands items vind je bij de Vintage Kilosale op zondag. Wil je als eerste de leukste kledingstukken shoppen? Koop dan een early bird; daarmee kun je een uur eerder jouw pareltjes zoeken!
Where? De Lindenberg, Ridderstraat 23. 
When?
Zondag 17 november van 11:00 uur tot 16:00 uur. Om 10:00 uur kunnen de early birds naar binnen.
Check? 
Het Facebookevent voor meer informatie.

Eigen business starten? 

What’s on? Droom jij over je eigen onderneming? Grijp dan nu je kans en kom naar Blossom’s your STORY your SPACE: het event voor dromers én aanpakkers. We droppen ‘m vast op je beeldscherm, want dit wil je niet missen. Ga op speeddate met experts, heb een meet & greet met diverse stadspanden en pitch je business idee! Wie weet ‘win’ je daadwerkelijk een plek in de Nijmeegse binnenstad om je eigen business te starten.
Where? Bhalu, Bloemerstraat 95. 
When?
Dinsdagavond 26 november van 19:00 uur tot 22:00 uur.
Check? 
Het Facebookevent voor meer informatie.

 WIN WIN WIN !

Al plannen aan het maken voor volgend weekend? De toneelvoorstelling Allemaal Mensen | Umuntu van toneelgroep Oostpool smaakt naar meer aldus de recensenten en in LUX kun je maar liefst vier dagen (20 tot en met 23 november) terecht om ‘m te zien. Het slechte nieuws? De voorstelling van deze nieuwe theatergeneratie is al totaal uitverkocht, maar… wij mogen van onze LUX-vrienden de allerlaatste tickets weggeven!!!

Wil je iemand als verrassing meenemen naar Umuntu? Mail dan vóór 17 november 19:00 uur naar followfox024@gmail.com. Vermeld in de mail je naam + de naam van je plus 1 én vertel ons waarom je juist diegene wilt verrassen. Volg ons tevens op FB en/of Insta en wie weet hoor jij, de winnaar, op maandag 18 november via de mail of je de 2 kaartjes hebt gewonnen. Succes! ♥

 WIN WIN WIN WIN WIN WIN  WIN WIN WIN  WIN WIN WIN WIN WIN WIN

 

Mooi herfstig weekend!

Tekst: Florie van Hummel | Beeld: Follow Fox, Hubert, Waalhalla, Zoete Zin, de Witwasserij, Unsplash, Sanne Peper.
.

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed