What’s On this weekend – 22 t/m 24 november 2019?!

Posted By Esther Roelofsen / 21 november 2019 / 0 Reacties

In de koude novembermaand is op de bank ploffen met een dekentje heel verleidelijk. Maar sporty redacteur Kiki zit niet stil en neemt je mee in al het leuks dat er in Nimma te beleven is. Van heerlijke wijntjes, een muzikale voorstelling en kunst tot levende boeken en vinyl. Kom van die bank af!

Vrijmibo

What’s on? Het weekend is on met een fijne vrijdagmiddagborrel: de Winter Makerij. Verschillende ontwerpers zoals Studio Stof (van de trui met ‘Dikke Fissa in Nimma’) Naaistreek en Carolien Beekman staan in de spotlight. Kapper ‘Korte Mette’ kan jou tijdens het borrelen en shoppen voorzien van een mooi gestyled kapsel.
Where? Zaadel Makerij, Coehoornstraat 71.
When? Vrijdagavond 22 november, van 16:30 uur tot 19:30 uur.
Check? Het FB event voor meer informatie.

Plaatjes draaien

What’s on? Dansend op de muziek uit de 70’s en de 80’s het weekend in: met Vintage Vinyl gaat dat wel lukken. Laat DJ’s Guus en Gerard van de Platenbus weten welke LP’s er volgens jou gedraaid moeten worden en own the dancefloor.
Where? Waalhalla centrum, Winselingseweg 12.
When? Vrijdagavond 22 november, 20:30 uur tot 02:00 uur.
Check? Het FB event voor meer informatie.

Don’t judge a book by its cover

What’s on? Spreken met een levend boek kan dit weekend in de bieb. Het Deense concept Human Library komt naar onze mooie stad! De boeken zijn eigenlijk personen; interessante mensen die je normaal gesproken niet zo snel spreekt. Ben jij ook al zo nieuwsgierig?
Where? Bibliotheek Gelderland Zuid, Mariënburg 29.
When? Zaterdag 23 november van 13:00 uur tot 16:30 uur.
Check? Het FB event of de website voor meer informatie.

Classy


What’s on?
Amade… Ama-wattes? Wolfgang Amadeus Mozart natuurlijk, een van de grootste componisten aller tijden. De voorstelling AMADEUS speelt dit weekend in Nijmegen. Leuk weetje: de voorstelling is bekroond met meerdere belangrijke awards. Met een live orkest, een groot koor en een indrukwekkend decor, is dit een must-see (én hear).
Where? Stadsschouwburg Nijmegen, Keizer Karelplein 32h.
When? Vrijdag 22 & zaterdag 23 november van 20:00 uur tot 23:00 uur, zondag 24 november van 15:00 uur tot 18:00 uur.
Check? De website voor tijden en tickets.

Bier op zondag

What’s on? Zin in bier met een twist deze zondag? Bezoek dan de 24e exclusieve bierproeverij van Brasserie ’t Zotte Lemke. In samenwerking met biersommelier Aniek (bierbrigadier Nijmegen) staat de middag helemaal in het teken van op vat gerijpte bieren. Voor €35,- (inclusief hapjes) heb jij een top zondag! Dat noemen wij nou nog eens fijne masterclass!
Where? Brasserie ‘t Zotte Lemke, Lange Hezelstraat 59.
When? Zondag 24 november van 14:00 uur tot 17:00 uur.
Check? De FB- pagina voor meer informatie en inschrijvingen. Let op: slechts 30 plaatsen beschikbaar.

Lunch & wijnspijs


What’s on?
Voor de tweede keer organiseren Glaswerk en de heren van Firma Druivensuiker een heerlijke tweegangenlunch met wijn, inclusief wijnspijs tips & tricks. Een erg (w)ijne zondagmiddagbesteding!
Where? Glaswerk, Hobbemastraat 2.
When? Zondag 24 november; binnenwandelen kan vanaf 14:00 uur.
Check? Voor meer informatie & reserveren, check het FB event. Kosten: €25,- euro.

> Save the date < 

What’s on? Het duurt nog heel even, maar over drie weken vindt het Slow Living Weekend plaats. Even tijd voor jezelf, dat klinkt heerlijk middenin de drukke decembermaand. Mindfulnesstrainers Brenda en Karlijn zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt: prachtige overnachtingsplek, heerlijk biologisch eten, meditatie (of niet), stilte, maar ook ruimte voor delen en verbinding.
Where? De Refter, Rijksstraatweg 37, Ubbergen.
When? Vrijdag 13 december tot en met zondag 15 december 2019.
Check? De website voor meer informatie en aanmelding. Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Ook leuk dit weekend: dansbare muziek uit alle windstreken vind je vrijdagavond bij Kultura//Brebl- ft. Still Sunday. Speciaal biertjes met je date/vrienden drink  je het hele weekend tijdens de bierkelderdagen bij Café van Ouds.

 

Happy weekend!


Tekst: Kiki Hendriks | Beeld: FollowFox, Human Library, Firma Druivensuiker, Unsplash.

 

 

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed