Voor alle hulpsintjes out there: een Foxlicious Sint Shop top 5!

Posted By Admin@LinkU / 24 november 2019 / 0 Reacties

De goedheiligman is weer in het land en dat betekent dé tijd van cadeaus en zoete verwennerijen. Nog last minute 5 december shopping to do? FollowFox redacteur Nadine ging in tijdnood, zwanger én met haar kleine meid op pad om in 1,5 uur tijd de beste man een handje te helpen. Opvallend: ze kwam heel veel leuke vossen hebbedingen tegen. Het resultaat? Een foxlicious Sinterklaas shop top 5!

 

1 | WONDER for kids & baby

De WONDER etalage is een feestelijke eyecatcher en trekt gelijk mijn aandacht als ik voor FollowFox op pad ben voor mijn Sint-shop-top-5. Alle moeders like me zonder veel tijd: bij Wonder en Wonder for baby (nieuw en aan de overkant van deze straat!) moet je zijn! Foxlicious? Blikvanger van een vosknuffel voor aan de muur. Waar? Houtstraat 46 en 60, di-zon geopend. Online? Ja, de online shop van WONDER is groots!

2 | De Regenboog

Dé plek waar ik al jaren terecht kan voor goed (speelgoed)advies, houten speelgoed, spelletjes, lego, knuffels en heel veel meer is De Regenboog. Sinds kort gevestigd op een nieuwe locatie aan de Hertogstraat: nóg ruimer opgezet en heerlijk om lekker lang te ontdekken, met of zonder je kleintjes. Foxlicious? Vosknuffels, -rammelaars en vospuzzels. Ook erg leuk: de trekvos van het merk Djeco. Waar? Hertogstraat 102, alle dagen geopend. Online? Ja, maar niet de gehele collectie.

3 | De Kinderboekwinkel

Is je mini-me, net als die van mij, gek van boekjes? In alle soorten en maten? Dan moet je zeker naar Ingeborg van Kinderboekwinkel Nijmegen. Voor alle leeftijden is er wat wils. Wedden dat ze hier uren zoet mee zijn? Foxlicious? Check de boekenserie Vos en Haas, voor de kleintjes ‘Mijn kleine vos’ en de iets grotere kids: ‘Beestachtige buren’. Waar? Kannenmarkt 27, ma-za geopend. Online? Webshoppen kan ook.

4 | Gaev

Kinderkleding, accessoires, lifestyle en speelgoed, dat is Gaev! Eenmaal binnen valt mijn oog gelijk op een enorme hoeveelheid aan vos cadeaus. Dit is nog eens een foxlicious winkel. Daarnaast scoor je bij de leuke Gaev ladies originele en betaalbare hebbedingen en kun je uren snuffelen tussen de leuke kledingmerkjes. Foxlicious? Vostrui, vostas, lieve vosrammelaars en -knuffeldoekjes en perfecte schoencadeaus: vospotloden, vosspaarpot en voslichtjes. Waar? Houtstraat 19, di-zon geopend. Online? Zekers.

5 | Sissy-Boy

Bij Sissy-Boy shop ik graag stijlvolle interieur goodies, modieuze kleding voor mezelf én ik check ook altijd het leuke kiddie-hoekje achterin. Ben je op zoek naar stijlvolle blikvangers voor een keintje  dan ben je hier aan het goede adres. Foxlicious? Vosknuffel van Jellycat, zowel groot als in de vorm van een knuffeldoekje, bord met vos, vos kerstbal. Waar? Koningsstraat 2, dagelijks geopend. Online? Helaas niet meer.

♥♥♥

Psst… kids-shop-wist-je-datje: sinds 16 november is er een Legowinkel geopend in de Lange Hezelstraat. Sint shop-stop voor kleine en grote blokkenpiloten.

 

Tekst en Beeld: Nadine Hurkx

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed