What’s On this weekend – 6 t/m 8 december 2019?!

Posted By Esther Roelofsen / 5 december 2019 / 0 Reacties

Brrr, de winter is begonnen! Met deze tips van redacteur Esther hou je jezelf komend weekend lekker warm. Plan een theateravond, verhoog je temperatuur met een dansje of proef (op) een kerstmarkt; Nimma heeft weer veel fijns te bieden dit weekend.

Theaterdruk

What’s on? Dtheatervoorstelling Under Pressure stipt de huidige individualistische samenleving aan en de druk die daarbij komt kijken. Twee jonge theatermakers laten met dit stuk de ultieme metafoor zien door het op te voeren in een (te?) grote zaal, als twee gestreste mannen die zich groot houden. Kunnen ze dit aan? Come and see for yourself
Where? Stadsschouwburg de Vereeniging. 
WhenVrijdag 6 december, van 20:00 uur tot 22:00 uur. 
Check? De website van de Vereeniging voor tickets. 

Do a happy dance

What’s on? Dans je winterblues weg op een avondje Happy FeelingsDj’s Guilty, Dylan Lucky en Molly toveren een glimlach op je gezicht met de lekkerste disco, house en classic hits.
Where? WaalhallaWinselingseweg 12. 
WhenVrijdag 6 december van 23:00 uur tot 04:00 uur. 
Check? Voor alle details check je het FB event.

Write for Rights

What’s on? Klim lekker old skool in de pen ter ere van de Internationale Dag van de Rechten van de Mens (op 10 december). Wereldwijd schrijven miljoenen mensen protest – en steunbrieven tijdens Write for Rights. Schrijf mee in onze eigen bieb in Nimma en maak samen een statement.  
WhereBibliotheek Gelderland- Zuid, Mariënburg 29.
WhenZaterdag 7 december tussen 10:00 uur en 16:45 uur. 
Check? Het FB- event of de website van Amnesty.

My-O-My

What’s on? Toe aan grensverleggende muziek? Dan is festival Upon the My-O-My, ontsproten uit het 50-jarig jubileum van Nimma’s eigen poppodium, your place to be. Fuzzy gitaren, Turkse 70’s folk, Japanse hiphop en vintage elektronica knallen Roosje uit. Met onder andere Altin Gün, Fat White Family, L’Épée en Faraj Suleiman. 
WhenZaterdag 7 december, opening om 16:15 uur. 
Check? Het FB-event voor de gehele line-up en details. 

Op het menu

What’s on? Dagschotel serveert fijne feestjes, zo ook dit weekend! Dans je wintertenen weer warm op een fijn scala aan indie, techno, pop, acid, disco, electro, house, hiphop en bass, gedraaid door verschillende dj’s. Smakelijk!
Where? Café de Plak, Bloemerstraat 90.
WhenZaterdag 7 december van 23:00 uur – 05:00 uur.
Check? Het FB event voor meer informatie. 

Kerstmarkt deluxe

What’s on? Christmas is coming! Onze Nevel-vrienden brengen je alvast in optimale x-mas spirit met een kerstmarkt waar je de heerlijkste (bio)kaasjes, vlees, chutneys, brood, wijntjes en biertjes voor de feestdagen shopt. Geniet van een gratis wijnproeverij van Bonjardim en sluit je middag af met Nevel’s gloednieuwe feestbier JUBEL en een borrelplank, samengesteld uit bovenstaande lekkernijen. Laat je presentjes mooi inpakken en klaar ben je.
WhereProeflokaal Nevel, Waalbandijk 8D. 
WhenZondag 8 december van 14:00 uur tot 18:00 uur.
Check? Het event op FB voor alle info. PS. Neem genoeg cash mee! 

 

Fijn weekend!

Tekst: Esther Roelofsen|  Hoofdbeeld: Marlous Boning | Beeld: Proeflokaal Nevel, Amnesty Nijmegen, Dagschotel,  Unsplash.

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed