Make My Day Men

Posted By Sanna Schoonenberg / 12 december 2019 / 0 Reacties

Dat het Make My Day verassingselement van kleding gecombineerd met interieur werkt, blijkt uit het feit dat shoppers van heinde en ver de MMD-familie inmiddels weet te vinden.

Een paar jaar geleden dreigde Make My Day toch wel echt uit haar jasje te groeien. Gelukkig kwam als geroepen het pand direct tegenover vrij. Broer Jan nam met zijn compacte mannencorner afscheid van zuslief en opende precies tegenover de deuren van Make My Day Men. Zelfde wereldse look & levendige feel als grote zus, alleen dan exclusief voor mannen en inclusief een uitgebreide vinyl platencollectie en toffe mannen items.

Ook bij MMDM is het interieur tot in de puntjes gestyled. Sterker nog: er is geen standaard interieurprop te bespeuren. Plukjes betaalbare fashion mét een knipoog hangen tussen diverse blikvangers en midden in de zaak test je de kleurrijke Crosley platenspelers uit. Wip even langs voor tijdloze hebbedingen of spot een toffe plaat die je cadeau kan geven. Man of vrouw, iedereen kijkt hier zijn ogen uit!

 

Make My Day Men
Stikke hezelstraat 32
makeymydaynijmegen.nl

ma 12.00-18:00 |di-wo 10:00-18:00 |do 10:00-21:00 | vr-za 10:00 – 18:00 | zo 12:00 – 17:00

sanna

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed