What’s On this weekend – 3 t/m 5 januari 2020?!

Posted By Esther Roelofsen / 2 januari 2020 / 0 Reacties

Na de feestdagen en een knallende NYE, begint life as usual weer. Of je nu wel of geen goede voornemens hebt, dit eerste weekend van 2020 heeft veel fijns op de agenda. Ren het nieuwe jaar in, doe aan yoga, maak een mooie wandeling of snuif de frisse buitenlucht op. Happy New Year!

Let there be light…

Feest van het Licht

What’s on? Dit hele weekend kun je in Museumpark Orientalis nog terecht voor het Feest van Licht. Nog niet de kans gehad om te gaan? Doe het nu, want dit winterfeest wil je niet missen. Denk: duizenden lichtjes, mooie optredens en veel hartverwarmende gezelligheid.
Where? Museumpark Orientalis.
When? Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur.
Info? Kijk op de site voor het programma.

…or no light?

What’s on? Hoe is het als je de winterse lichtjes niet kunt ervaren omdat je niets of weinig kunt zien? Daar kom je achter tijdens Kerstfeest zonder Licht in Muzieum. Tijdens een donkerbeleving neemt een gids je mee een naar winter wonderland door zijn/haar ogen.
Where? Muzieum.
When? Het hele weekend,  van 09.30 uur tot 17.00 uur.
Info? Check de site voor meer info.

Ontstressen

What’s on? Start het jaar ontspannen met twee lessen van de YogaSisters. Na een zachte yogales, eindig je met Yoga Nidra; de ‘slaap van de yogi’.  Deze diepe ontspanning staat gelijk aan vier uur slaap, vermindert stress, laat je bloeddruk dalen en laat je spierspanning afnemen. All that we need right?
Where? Anahata, van Trieststraat 14.
When? Zondag 5 januari 16.00 tot 18.00 uur.
Info? Check Facebook voor ins en outs.

Run into 2020

What’s on? Na een frisse Nieuwjaarsduik is de Nijmeegse Nieuwjaarsloop is de beste aftrap van het nieuwe jaar. Ren 5 of 10 km of neem je kids mee voor de 1750m. Sportiever kun jij dit weekend niet afsluiten.
Where? Heumensoord, startpunt Sportpark Brakkenstein.
When? Zondag 5 januari 08.30 tot 13.30
Info? Na-inschrijving kan vanaf 09.00u.  Zie voor meer info de site.

Rooftop BBQ

What’s on? Nog niet uitgefeest? Dan ben je bij Nimma aan het goede adres. Knopje organiseert een winterse rooftop BBQ gecombineerd met de fijnste tunes, zodat je nog lekker door kan gaan met je party vibes.
Where? Hotel Nimma.
When? Zondag 5 januari van 15.00 uur tot 22.00 uur.
Info? Kaartjes gaan hard, dus wees er snel bij.


Wanderlust

What’s on? Toe aan wat rust na al het feestgedruis? Haal dan zondag je natuurhart op tijdens een struintocht door de uiterwaarden en geniet in stilte van de natuur. Zie, hoor en ervaar hoe mooi de natuur rondom de Waal eigenlijk is.
Where? De Bastei.
When? Zondag 5 januari vanaf 10.00 uur. Duurt tot 13.00 uur.
Info? Meld je vooraf even aan via de site.

 

Tekst: Nadine Hurkx  | Beeld: FollowFox, Yoga Sisters, Unsplash.

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed