MuZIEum

Afbeelding voor MuZIEum

Stel je voor dat je zelf geen auto kunt rijden omdat je niet goed ziet of dat er altijd iemand mee moet om boodschappen met je te doen. Blind of slechtziend zijn, dat is niet mis. Zelf ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn, is dan ook confronterend én tegelijk een eye opener, desalniettemin is een bezoekje naar het MuZIEum een must voor iedereen.

In het MuZIEum ga je namelijk op ontdekkingstocht door het donker. Kies een beleving in absolute duisternis, ervaar het dagelijks leven van iemand die blind is of wordt ondergedompeld in vakantiesferen (denk: een onbekende plek ontdekken op reis). Het muZIEum daagt je echt uit!

Meer een avonturier? Kies dan voor de Expeditie ribbelroute: je verlaat daadwerkelijk het MuZIEum onder begeleiding en met behulp van een virtualrealitybril krijg je letterlijk een kijkje in de wereld van slechtziende mensen. Het MuZIEum is echt een unieke belevenis en eentje voor op je bucketlist!

MuZIEum
Ziekerstraat 6b
muzieum.nl

ma 12:00-17:00 | di-zo 9.30-17:00