What’s On this weekend – 10 t/m 12 januari 2020?!

Posted By Esther Roelofsen / 8 januari 2020 / 0 Reacties

Crazy, maar echt waar: een weekend zónder vette feestjes. Saaie bedoening? Zeker niet! Er is namelijk voldoende te ontdekken: van nieuwe biertjes tot een kijkje in de toekomst. Redacteur Florie zet de tofste events voor je op een rij, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen.

Nieuw jaar, nieuw bier

What’s on? Een origineel biertje uit de regio proef je bij Nevel. Hun nieuwste aanwinst, Jade, is perfect als je van blond bier houdt. Pluspunt: nadat je hem geproefd hebt van de tap kun je direct een fles voor thuis scoren.
Where? Proeflokaal Nevel.
When? Vrijdag 10 januari, vanaf 16:00 uur.
Info? Check het Facebookevent voor meer informatie.
Meer Nevel? Op zondag 19 januari dineer je bij deze fijne brouwerij. Verwacht geen typisch kroegvoer, maar juist een bourgondische maaltijd met lokale ingrediënten door chefs Jin Hu en Rens Portzgen (bekend van die twee topplekken in 026: De Green Rose & Bar Groen!). Voor 4-gangen betaal je €60,-, inclusief drankjes. Reserveren is slim.

Theater 3.0

What’s on? In het theaterstuk Botanical Wasteland duik je in de futuristische wereld, waarin een muzikale live-performance zich mengt met een video-installatie. Ontdek hoe de wereld eruit ziet als we massaal uitsterven. Dit stuk opent je ogen!
Where? LUX.
When? Vrijdag 10 januari, om 20:30 uur.
Info? Tickets zijn helaas net uitverkocht, dus houd Ticketswap zeker in de gaten.

Locals borrel

What’s on? Hotspot Locals Only is vandaag extra lang open om samen met jou het nieuwe jaar in te luiden. Geniet van een nieuwjaarsborrel, inclusief homemade pizza. Neem je vrienden mee en geniet.
Where? Gorterplaats 2.
When? Vrijdag 10 januari, tot 22:00 uur.
Info? Hou voor meer details de FB- pagina in de gaten.

Get Up Festival

What’s on? Dompel jezelf onder in workshops tijdens het Get Up Festival en leer bijvoorbeeld jouw dromen echt waar te maken, hoe je daadwerkelijk iets voor een ander kunt doen of op welke manier je jouw creatieve start-up een stapje verder helpt. Misschien is dit een andere zaterdag-invulling dan je gewend bent, maar het Get Up Festival is zeker het bezoeken waard.
Where? Honigcomplex.
When? Zaterdag 11 januari, vanaf 17:00 uur tot 23:00 uur.
Info? Tickets kosten €3,- en meer info vind je hier.

Yes you can!

What’s on? Dit weekend werk je aan je fitte voornemens! Doe mee aan een obstacle run; niet de makkelijkste, wel enorm leuk. In deze versie mag je zoveel rondjes rennen als je zelf wilt, wat betekent dat je dus op dezelfde dag nog je PR kunt verbeteren. En je rent ‘maar’ 2 kilometer, waardoor meerdere rondjes zeker niet ondenkbaar zijn.
Where? NYMA / Vasim terrein.
When? Zondag 12 januari, vanaf 10:00 uur tot 12:00 uur.
Info? Tickets info en meer vind je hier.

P.S. komende week écht culinair genieten?

Bistrobar Berlin is jarig (5!) en om dit te vieren komt niemand minder dan huisvriend en topchef Ron Blaauw (links op de foto, rechts Berlin-eigenaar Frank) op dinsdag 14 januari en woensdag 15 januari de Berlin-keukenbrigade versterken. Voor €65,- geniet je van zijn one-of-a-kind vijfgangendiner. Reserveren is wel verplicht en doe je hier. Zien we je daar?


Mooi fox-on weekend!

Tekst: Florie van Hummel | Beeld: FollowFox, Unsplash, The Outdoor Gym Nijmegen, Locals Only, Raphael Drent, Bistrobar Berlin.

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed