What’s On this weekend – 24 t/m 26 januari 2020?!

Posted By Esther Roelofsen / 23 januari 2020 / 0 Reacties

Wat gaan we doen dit weekeinde? Het theater in, want het is Nationaal Theaterweekend! Reden voor een theatraal feest, óók in Nimma. Redacteur Kiki geeft haar beste cultuurtips, gidst je tevens langs de bierfeesten en tipt een toffe workshop. 

Unmute

What’s on? ‘UNMUTE’ is een voorstelling waarbij dansers en musici dans, live-muziek en digitaal geluid door elkaar heen weven. De hoofdlijn? Het verliezen van onze taal. Want, wat is er dan nog over? Interessant & out of the box!
Where? LUX Nijmegen.
When? Vrijdag 24 januari,  20:30 – 22:00 uur.
Info? Check het Facebook evenement voor meer informatie.

Lasergamen 

What’s on? Dit maak je niet elk weekend mee: de concertzaal van de Vereeniging wordt tijdens dit theaterweekend omgetoverd tot lasergame arena. Sluip door de zaal, verstop je achter stoelen en zorg dat je tegenstander geen enkele kans maakt.
Where? Stadsschouwburg de Vereeniging.
When? Zaterdag 25 januari, 12:00 – 17:00 uur.
Info? Check het Facebook evenement voor meer informatie. 

Bèta Theatercollege

What’s on? Bètawetenschappen op begrijpelijke wijze uitleggen is een kunst. Diederick Jekel kan dit als geen ander en schuift anno nu regelmatig aan bij De Wereld Draait Door om over zijn favo topic wetenschap te kletsen. Deze zaterdag is hij in Nijmegen met zijn show ‘Orde in de chaos’. Verwacht humor, ontspanning én uiteraard verrijking.
Where? Stadsschouwburg de Vereeniging.
When? Zaterdag 25 januari, 21:00 uur.
Info? Check de website van de Vereeniging als je meer wilt weten.

Silent comedy

What’s on? De Silent Disco kennen we, maar Silent Comedy? Met je koptelefoon kun je switchen tussen de microfoons van vier impro-cabaretiers. Geinig bedacht!
Where? Stadsschouwburg de Vereeniging.
When? Zaterdag 25 januari 20:00 – 22:00 uur.
Info? Meer informatie en tickets vind je op deze website.

 Winterse biertjes

What’s on? De wintereditie van de Nijmeegse Bierfeesten pakt dit jaar uit, met elke dag een ander thema. We starten het weekend met een gezellige #vrijmibo, zaterdag is er extra aandacht voor een heuse bierverkiezing en zondag tappen brouwerijen uit binnen- en buitenland hun lekkerste biertje van het moment.
Where? Kolpinghuis Nijmegen.
When? Het hele weekend! 24, 25, en 26 januari. 
Info? Check het Facebook evenement voor meer informatie.

Workshop Papercut

What’s on? Workshops zijn hot! Even uit je hoofd en lekker met je handen bezig zijn. Tijdens de workshop ‘Papercut’ leer je in een aantal eenvoudige stappen de techniek van het papier snijden en na 3,5 uur ga je als het goed is met een prachtige uitgesneden illustratie naar huis.
Where? De Lindenberg.
When? Zondag 26 januari van 10:30 tot 14:00 uur.
Info? Kom snel in actie want aanmelden kan nog tot en met vrijdag 24 januari 12.00 uur. Check de website van de Lindenberg. 


Have a nice weekend!

Tekst: Kiki Hendriks | Beeld: FollowFox, Unsplash, Nijmeegse Bierfeesten.

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed