What’s On this weekend – 31 januari t/m 2 februari 2020?!

Posted By Admin@LinkU / 30 januari 2020 / 0 Reacties

Het eerste weekend van februari gaat de boeken in als heel divers. Van ongegeneerd bingewatchen in de LUX, een sportieve ochtend met olympisch atleet Robert Lathouwers tot wijnhoppen bij favo-wijnbarretjes in town en het Vrijspraak Festival. Liefde voor het weekend!

Sweet harmony

What’s on? De meiden van Og3ne zijn op Sweet Harmony Tour en strijken ook in Nimma neer. Kippenvel garantie!
Where? Stadsschouwburg.
When? Vrijdag 31 januari van 20:00 uur tot 22:35 uur.
Info? Ticket info en meer vind je hier.

Gedichtennacht & Vrijspraak Festival

What’s on? Trap je weekend af met de Nijmeegse gedichtennacht in het Valkhof Museum en duik erna in de poëtische wereld van schrijvers, muzikanten en kunstenaars tijdens het Vrijspraak Festival. Je beleeft poëzie niet zittend, maar dansend, beeldend, bar hangend, ontdekkend; oftewel, op een manier die bij jou past.
Where? Museum Het Valkhof & de Paraplufabriek.
When?
Vrijdag 31 januari van 22:00 uur tot 02:00 uur & zaterdag 1 februari van 19:30 uur tot 00:30 uur.
Info? Tickets voor de gedichtennacht kosten maar 5,- euro en scoor je hier. Toegang voor Vrijspraak Festival is gratis. Check FB voor meer info.

 I do

What’s on? Komt jouw big day in zicht? Op deze trouwbeurs ontdek je samen met je wedding squad hoe je jouw bruiloft helemaal naar eigen smaak kunt ‘aankleden’ én hoor je van experts wat er allemaal voor nodig is om er een onvergetelijke dag van te maken. You only say yes once!
Where? ’t Sfeerhuys de Looimolen, Looimolenweg 15.
When?
Zaterdag 1 februari van 11:00 uur tot 16:00 uur.
Info?
Entree is gratis, incl. goodiebag. Meer info vind je hier.

Running clinic

What’s on? Kampioen bankhangen óf marathonloper? Dat maakt voor deze leerzame run niet uit. ASICS organiseert een running clinic en olympisch atleet Robert Lathouwers zoomt in op loopscholing en techniek. Sportieve ochtend? Check!
Where? Perry Sport.
When? Zaterdag 1 februari van 09:30 uur tot 11:30 uur.
Info?
Inschrijven voor de clinic doe je hier. Zie het FB- event voor meer info.

IFFR @ Nimma

What’s on? Grootbeeldfanaten opgelet! Dit weekend binge je de beste films van 2020 want het International Film Festival Rotterdam keert terug naar Nimma. Maar liefst 16 verschillende parels van films staan er op de planning, die jij als eerste in 2020 te zien krijgt – later dit jaar komen ze namelijk pas uit voor het grote publiek.
Where? LUX Nijmegen.
When?
Het hele weekend, van 10:00 uur tot 23:00 uur.
Info?
Check de website voor het complete programma en tickets.

Bootje varen

What’s on? Stap aan boord van de Disco-Boot en dans op 70’s, 80’s en 90’s tunes, terwijl de kapitein de boot over de Waal manoeuvreert.
Where? Disco- Boot Nijmegen, Waalkade.
When? Zaterdag 1 februari van 20:00 uur tot 01:00 uur.
Info?
Check het FB- event voor meer info.

Wijnen Wijnen Wijnen

What’s on? Tijdens de winter- editie van Wijnen Wijnen Wijnen ga je wijn-hoppen bij vier verschillende hotspots en word je naast overheerlijke wijn getrakteerd op hapjes om je vingers bij af te likken, live bandjes en héél veel gezelligheid. Deze wil je niet missen.
Where?
Wijn bij Arentz, Bar Lebowski, Café Goossens en Le Café Nijmegen.
When? Zondag 2 februari vanaf 14:00 uur.
Info? Helaas is dit event net uitverkocht, maar hou Facebook in de gaten voor het geval er tickets vrijkomen. Meer info vind je hier.

Agenda tip!

Heb jij lef en zin om weer eens ouderwets te rollen? Ontmoet dan de Roadkill Rollers. Tijdens een open training maak je kennis met roller derby en leer je de fijne kneepjes van de sport. Ga jij 7 februari de uitdaging aan? Opgeven is wel verplicht en doe je hier.

 

Mooi feb-weekend! 

Tekst: Sanna Schoonenberg | Beeld: FollowFox, Bianca Dijck, Unsplash, Pixabay.

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed