What’s on this weekend 7 t/m 9 februari 2020?!

Posted By Admin@LinkU / 6 februari 2020 / 0 Reacties

Vrijheid is dit weekend topic nummer één tijdens het Into the Future festival! Op allerlei toffe manieren kun je kris kras door Nimma de future is yours vieren. FollowFox-redacteur Dana gidst je door het overvolle programma met haar favo Into-tips. Extra gaaf: veel is gratis en in het Engels. See you there!

6x Into The Future

Heb jij de eerste dag – donderdag 6 februari – van het Into The Future Festival (ITF) gemist? Dat is jammer, maar no stress: de 75 uur ITF zijn nog lang niet voorbij. Redacteur Dana tipt haar Into- favorieten voor vrijdag tot en met zondag.

#1 – Into the Sunset

What’s on? Kippenvel garantie! Loop mee met de indrukwekkende Sunset March. Cees de Beer – Nachtburgermeester van Nijmegen – steekt samen met jou en veteranen de brug ‘De Oversteek’ over en herdenkt op deze manier de 48 Amerikaanse soldaten die gesneuveld zijn tijdens de bevrijding van ons mooie Nijmegen.
When? Vrijdag 7 februari, 16:50 – 18:30 uur.
Where? Waalcrossing monument, brug De Oversteek.
Check? De website van ITF voor meer info.

#2 – Into a Block Party

What’s on? Into The Future dropt een heuse block party met niemand minder dan de jongens van Froday, Yallah Yallah, Nigel Sean én Jacin Trill: live!
When? Vrijdag 7 februari, 22:00 – 03:00 uur.
Where? The Basement, kelder van de Drie Gezusters.
Check? Tickets scoor je hier.

#3 – Into TED

What’s on? We love TED talks! Leer alle in’s & out’s over ‘magisch presenteren’ tijdens een workshop van TEDx Arnhem lady Amy van Son. Wat maakt een presentatie nou écht TEDx-waardig? Tijdens de Into Academy krijg jij antwoord op deze vraag.
When? Zaterdag 8 februari, 13:30 – 14:15 uur.
Where? Brebl.
Check? The talk is free! Check voor meer info deze link of deze.

#4 – Into Eva

What’s on? Eva Eikhout is Yung DWDD presentatrice. Ze heeft geen armen en benen maar wel een drive waar je U tegen zegt (écht) en is onbedoeld een rolmodel voor velen. Tijdens Into Academy vertelt ze jou daar alles over.
When? Zaterdag 8 februari, 15:30 uur.
Where? Brebl.
Check? Toegang is gratis.

#5 – Into Fred

What’s on? Vjeze Fur aka Lekker Fred bracht vorig jaar zijn eigen kookboek uit. Tijdens Into the Fik, een kampvuur waar je jezelf 75 uur lang kunt opwarmen met een hilarisch programma én waar je jouw eigen drank mee mag nemen, maak je kennis met de culinaire skills van deze Jeugd- legende.
When? Zaterdag 8 februari, 15:00 uur.
Where? Let op: Into the Fik is verhuisd naar het Honigcomplex in verband met het hoge water.
Check? Klik op deze link voor meer info.

#6 – Into Sports

What’s on? Sporten is lekker én bevrijdend. Sluit je weekend sportief en voldaan af en ga kosteloos een middagje knallen, hollen, rennen, vliegen, vallen, opstaan én weer doorgaan. Je kunt kiezen uit maar liefst negen (!) verschillende sporten door heel Nimma.
When? Zondag 9 februari, vanaf 09:30 tot 17:00 uur.
Where? Verschillende locaties.
Check? Deze link voor alle adressen, meedoen is gratis.


En er is nog meer weekend-leuks:

Happy on the dance floor

What’s on? Er kan weer extra happy gedanst worden want Happy Feelings strijkt wederom neer in 024. Dit keer zijn ze echter niet alleen, ze bundelen hun krachten met de newest crew-member: Crotona. Happy Feelings in het kwadraat!
When? Vrijdag 7 februari, 23:00 – 04:00 uur.
Where? Brebl.
Check? Het Facebook-event voor tickets.

Bierliefde

What’s on? Na al dat wijnen van afgelopen weekend mag je nu gaan bieren tijdens een bierproeverij bij de Bierbrigadier. Het thema is Orval, de bijzondere trappist, en de biersommeliers serveren verschillende unieke Orvals met lekkere happen erbij.
When? Zaterdag 8 februari, 18:00 – 21:00 uur
Where? De Bierbrigadier.
Check? Facebook voor tickets én alle info.

Let’s go Into-the-weekend!

Tekst: Dana Visser | Beeld: Into The Future, FollowFox

 

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed