What’s on this weekend – 28 februari t/m 1 maart 2020?!

Posted By Esther Roelofsen / 27 februari 2020 / 0 Reacties

Dit laatste weekend van de carnavalsvakantie biedt je een verrassend en feestelijk programma. Laat je verroeren door mooie liedjes, shake it off op de dansvloer of smelt weg bij een heerlijke kaasfondue. Van een kindertaal festival tot een urban trouwbeurs, eindredacteur Esther tipt the places to go dit weekend!

Buiten de lijnen 

What’s on? Zanger en theatermaker Lucky Fonz III, bekend van DWDD en De Slimste Mens, brengt je een bijzondere avond met zijn show ‘Buiten de lijnen’. Verhalen, kleinkunst, cabaret, ontroering en unieke liedjes passeren de revue. Laat je meenemen in grote en kleine levensvragen en laat je vooral verrassen!
Where? De Lindenberg.
When? Vrijdag 28 februari om 20:00 uur.
Info? Check hier alle info over de voorstelling. Entree €16,-, lastminute €10,-.


Boys Don’t Cry


What’s on?
 Dansavond Boys Don’t Cry is al 15 jaar een must-go in het zaaltje van Trianon, met elke week een ander muziekthema. Back to Blondie, de nr 1 Blondie Tribute, opent deze jubileumavond (bijgestaan door de Horns of Nimma) en met tunes van DJ Kasper Hempen en DJ Rico dans jij de nacht in.
Where? Café Trianon, Berg en Dalseweg
When? Vrijdag 28 februari, vanaf 21:15 uur.
Info? Voor € 5,- euro ben je binnen, check het FB- event voor meer info.

Let’s Boogie


What’s on?
Een echte verlichte discovloer maakt elk feestje ge-wel-dig. Als de muziek dan ook nog perfect past, kan jouw avond niet meer stuk. Bij Boogie Nights ga je – in stijl –  los op de beste 70’s, 80’s en 90’s dance tracks  (en videoclips!).
Where? Brebl, Waalbandijk 14E.
When? Vrijdag 28 februari van 22:00 uur tot 03:00 uur
Info? Check het FB- event voor alle info.

Kletskoppen Kindertaalfestival

What’s on? Sluit de vakantie samen met je kids (2 tot 12 jaar) af bij het Kletskoppen Kindertaalfestival. Dikkie Dik en Mensen Zeggen komen optreden, er zijn spannende taalspelletjes, workshops, wetenschappelijke demo’s en voorleessessies van kinderboekenschrijvers Pieter Koolwijk, Pim Lammers en Tineke Honingh. Neem opa en oma mee en je weekend is compleet!
Where? Bibliotheek de Mariënburg.
When?  Zaterdag 29 februari van 09:30 uur – 16:00 uur.
Info? Check de website van het festival voor het programma. Het festival is ook toegankelijk voor anderstaligen en doven/slechthorenden.

Schrikkelbaar

What’s on? In de Plak- kelder dans je dit jaar een nachtje extra op het vierjaarlijkse feestje Schrikkelbaar. Je schudt je billen op onder andere elektronische beats, hiphop, trap, moombahton (soort reggaeton), jungle, drum & bass en acid. Lekker, zo’n bonusnacht!
Where? Café de Plak, Bloemerstraat 90.
When?  Zaterdag 29 februari van 23:00 uur tot laat.
Info? Entree is gratis. Check het FB- event voor meer info.

 Pop- up natuurbrunch


What’s on? 
De dames van Mañana Nijmegen organiseren een pop-up brunch in de serre van de Millinger Theetuin. Deze volledige plantaardige (veganistisch) drie gangen brunch was de vorige keer in rap tempo uitverkocht. Denk: een relaxte zondagse brunch aan lange tafels op een inspirerende locatie. Een betere afsluiting van je weekend kun je je niet wensen.
Where? Millinger Theetuin. Klaverland 9, Millingen.
When?  Zondag 1 maart van 11:00 uur tot 14:00 uur.
Info? Voor deze bijzondere brunch is nog slechts één ticket vrij, dus sla je slag via deze link!

 Urban trouwbeurs

What’s on? Voor de lovebirds die in het huwelijksbootje stappen zorgt deze trouwbeurs voor een boel inspiratie. Ideeën over bruidstaarten, openingsdansen, foto- en videografen, muziek, locaties, bruidsjurken, vrijgezellenfeesten en huwelijksreizen liggen hier voor het oprapen. Volg workshops van wedding professionals en kijk je ogen uit bij de modeshow. Happy wedding!
Where? De Bouillon, Honigcomplex.
When?  Zondag 1 maart van 13:00 uur tot 17:00 uur.
Info? Check het FB- event voor alle info. Entree is gratis.


Say cheese!


What’s on? Lekker eten mag niet ontbreken dit weekend! Smelt daarom weg bij de jaarlijkse kaasfondue bij Café van Ouds. Samen met je vrienden of familie deel je een grote pan met heerlijke gesmolten kaas, incl. stokbrood en verse groenten. Winst: de kaas wordt bijgevuld tot je vol zit (!) en je kiest een bijpassend speciaal biertje uit een voor jou samengesteld lijstje.
Where? Café van Ouds.
When?  Zondag 1 maart van 17:00 uur tot 20:00 uur.
Info? Check het FB- event voor alle info. Kosten €17,50 p.p. Meld je van tevoren wel even aan.

Enjoy your weekend!


Tekst: Esther Roelofsen | Beeld: Janus van den Eijnden, Radboud Universiteit, Mañana Mañana, Unsplash.  

 

 

 

 

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed