What’s on this weekend – 6 t/m 8 maart 2020?!

Posted By Esther Roelofsen / 5 maart 2020 / 0 Reacties

De zon laat zich ein-de-lijk weer eens door, het weekend staat voor de deur en er is wederom genoeg te doen in de stad. Van meezingen in het Valkhofpark, een heuse wijn-bier battle en van lekker housen tot een met girlpower overgoten bierdiner op Internationale Vrouwendag. FollowFox-redacteur Dana tipt haar weekend to-do top 5!

Voorpret

What’s on? De voorronde van de Dag van het Levenslied. Acht humoristische, theatrale en smartelijke acts strijden om de hoofdprijs: optreden op het hoofdpodium van de Dag van het Levenslied 2020. En meezingen mag! Als dat geen feest wordt..
Where? Valkhofpark.
When? Zaterdag 7 maart van 20:00 tot 23:30 uur.
Check? Tickets koop je via de site van De Lindenberg.

Het dak eraf!


What’s on? Crotona is back in town. Dansen op de fijnste house, techhouse en discotunes, een fijne en verrassende combinatie van verschillende muziekstijlen onder één dak.
Where? Waalhalla.
When? Zaterdag 8 maart van 22:30 tot 04:30 uur.
Check? Tickets scoor je hier.

Wine vs. Beer

What’s on? Het Wild Wijn Fest presenteert een lunch met wilde wijnen én wilde bieren. Voor the Battle: Wine vs Beer kozen bier- en wijnsommeliers passende drankjes voor je uit, geïnspireerd op de 3-gangen lunch. Ben jij team kroon of team kurk? Proef deze combinaties en bepaal met je lunchpartner(s) of jullie wijn of bier de winst gunnen.
Where? Nevel Artisan Ales.
When? Zondag 8 maart van 12:00 tot 15:00 uur
Check? Check het FB- event voor tickets en alle details.

Girlpower

What’s on? Heb je na de wijn-bierbattle eerder op de middag geconstateerd dat bier jouw favo is? Lucky you! Op het event ‘De Woelige Waal’ presenteren de dames van Nevel, in het kader van Internationale Vrouwendag, twee parels van bieren: Ontij en Meander. Daar horen indrukwekkende gerechten bij die worden bereid door niemand minder dan Estée Stoker (’t Amusement & Eetwinkel Stroom in 026, red) en de koks van Restaurant ‘De Nieuwe Winkel’ in 024.
Where? Nevel Artisan Ales.
When? Zondag 8 maart van 15:00 tot 18:00 uur.
Check? Meer informatie vind je hier.

Team kurk

What’s on? Sloot jij je aan bij team kurk? Goed nieuws! J.P. Vincken is terug van weggeweest en strijkt neer in mijn favo wijnbar Lebowski. Tijdens deze kleine pop-up proefmiddag haalt J.P. zijn Duitse pareltjes uit de kast. Met goed gezelschap, lekkere happen en een heerlijke playlist is dit de ideale zondagmiddag besteding.
Where? Lebowski.
When? Zondag 8 maart van 15:00 – 18:00 uur.
Check? Toegang is gratis en meer informatie vind je hier.


📆 Blok alvast in je agenda 

Na de succesvolle BERLIN VISIT van Ron Blaauw afgelopen januari komt nu Dennis van den Beld, chef van Hotel Landgoed Het Roode Koper, bij Bistrobar Berlin een 5-gangen menu voor je koken. Veluwe’s finest vindt zijn weg naar Berlin op dinsdag 24 & woensdag 25 maart. Reserveer op tijd en ga culi genieten.

 

Lekker weekend!


Tekst: Dana Visser | Beeld: FollowFox, Gijs Jacobs (Dag van het Levenslied), Crotona, Nevel Artisan Ales, Unsplash.

 

 

 

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed