Als het moet, doe het dan ook goed. 6 x toffe mondkapjes!

Posted By Admin@LinkU / 24 augustus 2020 / 0 Reacties

Mondkapjes. Ze zijn in onze ogen (nog steeds) niet erg flatteus, maar wel verplicht om in het openbaar vervoer te dragen en anno nu ook op openbare plekken. We stuurden fashionista én FollowFox-redacteur Dana op pad voor kekke exemplaren. De vangst? 6 toffe mondkapjes die je gewoon in Nijmegen scoort!

1. Fashion statement

Dat de meiden van Bairro Alto meer kunnen dan koffie zetten bewijzen ze maar weer met hun zelfgemaakte (!) mondkapjes. Verkrijgbaar in neutrale tinten zodat ze sowieso met je outfit matchen.
Waar? Bairro Alto, te bestellen aan hun afhaalloket hartje centrum of via Insta.
Opties? Vier verschillende neutrale kleuren: van terra tot beige.
Prijs? €7,95 per stuk.

2. Make your day

Conceptstore Make My Day nam het heft in eigen handen en ontwierp mondkapjes, met als grote pluspunt dat je deze exemplaren na gebruik gewoon weer kunt wassen en hergebruiken.
Waar? Make My Day Women, Men & Atelier.
Opties? Neutrale kleuren met tekst & leuke printjes.
Prijs? €7,95 per stuk.

3. Handmade

512 eigenaresse en Wakker-ontwerpster Jettie maakt anno nu fashionable mondkapjes op maat met dezelfde kwaliteit en (design)passie die we van haar gewend zijn.
Waar? Conceptstore 512, loop even binnen of stuur ze een bericht.
Opties? Vraag naar de mogelijkheden.
Prijs? €12,50 per stuk.

4. Do it yourself

Studio Jurk introduceert het DIY mondkapjes-pakket. Inclusief een goede pasvorm, draagcomfort, leuke stof, ijzerdraad en met een opening voor een filter(!).
Waar? Studio Jurk, online te bestellen via de website.
Opties? Geef je kleurkeuze aan bij je order.
Prijs? €5,- per stuk.

5. Opvallen

Based on Roots introduceert het ‘Stay cheerful mask’ van Studio Samira Boon gemaakt van duurzame materialen en verkrijgbaar in veel verschillende out of the box fotoprintjes.
Waar? Based on Roots.
Opties? 15 gekke karakters.
Prijs? Op aanvraag.

6. Ieder z’n mondkapje

Het centrum voor creativiteit van onze benedenstad: Ieder z’n vak in de Lange Hezelstraat. Ze verkopen handgemaakte mondkapjes in allerlei soorten en maten én voor een vriendelijk prijsje.
Waar? Ieder z’n vak.
Opties? Van alles.
Prijs? Vanaf €3,95 per stuk.

PS: wist je dat Naaistreek kappies op maat maakt en je kunt kiezen uit verschillende stofjes? Standaard exemplaren liggen ook bij Kruidvat, Etos, Ako (centraal station) en Lidl. En bij Kameleon (ook Humanoid) Coef en Dedicated scoor je stoere exemplaren van o.a. Denham in zwart en grijs.

 

Tekst: Dana Visser | Beeld: Dana Visser

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed