Content creatie op maat voor ROC Nijmegen app!

Posted By Admin@LinkU / 2 september 2020 / 0 Reacties

It’s time to celebrate! Want eindelijk mogen we je vertellen dat we vanaf 1 september de handen ineen slaan met ROC Nijmegen. Wat maakt deze samenwerking zo bijzonder? We gaan elke maand exclusieve content op maat produceren voor de onlangs gelanceerde ROC studentenapp. In deze app kunnen studenten veel handige info vinden over hun opleiding – denk: vakken, roosters, enzovoorts -, maar ook ontdekken wat voor ’n leuks er allemaal te doen is in hun (studie)stad. En dan is het follow the fox! In kleine app-blogjes tippen we veel leuks (van waar scoor je een mondkapje tot een buiten sport top 7) en uiteraard brengen we ook jonge én succesvolle Nimma ondernemers in beeld. FollowFox x ROC Nijmegen: TOF!

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed