Bob & Bill

Posted By Sanna Schoonenberg / 9 september 2020 / 0 Reacties

In onze favo Nimma-straat de Lange Hezelstraat (niet te snel lopen, Bob en Bill zit al aan het begin van de straat!) kun je sinds eind vorig jaar heerlijk shoppen bij Bob & Bill. En dat is een feestje kunnen we je vertellen. Niet alleen de buitenkant van de zaak is een plaatje, In elk hoekje én gaatje word je verrast door toffe spulletjes. Wat dacht je van ‘dirty hippie’ zeep, free the nipples sokken of ansichtkaarten die je het allerliefst naar jezelf wil versturen.

Sophie & Michou, de alterego’s van Bob & Bill, helpen je persoonlijk bij het (uit)zoeken naar de mooiste kleding, sieraden, droogbloemen en interieur items, for him and her. Ze begonnen hun winkel in 2014 in Rotterdam en richten zich op opkomende ontwerpers. Misschien ken je hun merk al van hun shop-in-shop bij Conceptstore Swan?

Met legen handen naar buiten gaan, is haast on-mo-ge-lijk. Toch spijt dat die portemonnee dicht is gebleven? Niet getreurd. Online shop je alles én nog meer hebbedingen.

Bob & Bill

Lange Hezelstraat 103

bobbillstore.com 

ma 12.00 – 18.00 uur l di-wo 10.00 – 18.00 uur l do 10.00 – 21.00 uur l vr-za 10.00 -18.00 uur l zo 12.00 – 17.00 uur

sanna

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed