Het Duurzame Warenhuis

Posted By Sanna Schoonenberg / 9 september 2020 / 0 Reacties

Nijmegen is een groene stad en dat bewijzen eigenaren Rudie en Jonny meer dan ooit. Toen ze in 2014 hun eigen zaak startte was het pionierswerk. Ze runden al dertig jaar een natuurvoedingswinkel en vroegen zich met dezelfde idealen af waarom er nog geen duurzaam warenhuis bestond. Alles geproduceerd met respect voor mens en natuur, dat was hun droom. Hier begon de start van iets moois. In het voormalige Crudo-pand haal je nu je groene hart op in Het Duurzame Warenhuis.

Dat een bewuste keuze ook betaalbaar kan zijn, bewijzen ze met hun eigen basic kledinglijn. Rudie en Jonny hadden als doel om duurzaamheid een extra boost te geven in onze groene stad, dat is inmiddels gelukt! Je shopt er niet alleen unieke duurzame kleding, je kan ook je nieuwe aanwinst op maat laten maken of een bestaand item een tweede leven inblazen. Sabine gaat in overleg met je aan de slag. Meer leren over duurzaamheid? Kweek oesterzwammen, leer alles over kleding -en kleuradvies en kom meer te weten over natuurlijke kraamzorg tijdens een van de groene workshops!

Aanwaaien voor een biologische hap? Ook dat is mogelijk. In het pand van Het Duurzame Warenhuis zit sinds kort vegan aanwinst Veggie Galore. Je kunt hier genieten van de lekkerste Creoolse biologische vegan gerechten: van koffie, gebak, broodjes, salades tot zelfgemaakte tropische drankjes, zoals Surinaams gemberbier en Jamaicaanse icetea van hibiscus.

Het Duurzame Warenhuis

Burchstraat 126

duurzamewarenhuis.nl

ma-vr 10-18 l za 10-17

sanna

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed