Nimma’s weekend forecast – 25 t/m 27 september 2020

Posted By Esther Roelofsen / 24 september 2020 / 0 Reacties

Na de heerlijke nazomer verwelkomt redacteur Dana de herfst met open armen. Dit weekend tipt zij de leukste must-do’s. Geniet van hiphop baas Sticks, waan je in Italië, ga op vinyl jacht en zet je Bockbiertje maar vast klaar!

Tekst: Dana Visser | Hoofdbeeld: Nimma Uut de Hoogte


An evening with Sticks

What’s On? Hiphop legende Sticks (die je kent van Opgezwolle en Rico & Sticks) en al vanaf mijn geboortejaar in de top van de Nederlandse Hiphop staat, strijkt neer in ons Doornroosje! Zijn eerste show is uitverkocht, maar niet getreurd: er zijn nog kaarten beschikbaar voor de tweede show, waar je geheel coronaproof geniet van zijn muziek.
When & Where? Vrijdag 25 september | 22:30 (show 2)| Poppodium Doornroosje | Alles geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.


Bockbier plezier

What’s On? Bier, muziek, eten en veel gezelligheid is stichting Hubert niet vreemd. Samen met de Nijmeegse Bierfeesten en diverse Nijmeegse ondernemers slaan ze hun handen ineen voor een weekend vol – je raadt het al – bockbier, speciaalbier en heerlijke BBQ van Freddy’s.
When & Where? Zaterdag 26 en zondag 27 september | 13:00 – 19:00 uur | Stichting Hubert, Sint Hubertusstraat 10 | Alles volgens de richtlijnen van het RIVM.


NFF @ Nimma

What’s On? Het Nederlands Film Festival blaast dit jaar 40 kaarsjes uit en viert dit onder andere in ons favoriete filmhuis: LUX. Dit weekend is de aftrap van een filmweek waarin acht unieke Nederlandse films in premiere gaan. Onder andere: ‘Kom hier dat ik u kus’, ‘Buladó’ en ‘De Dick Maas Methode’. Bakkie popcorn erbij en jouw avond kan niet meer stuk!
When & Where? Vrijdag 25 september tot en met donderdag 1 oktober | LUX Nijmegen.


Italiaanse sferen dichtbij huis

What’s On? Proefdruk Nijmegen houdt haar deuren langer open én verwelkomt dit weekend nogmaals nieuwkomer Renato’s. Op deze inspirerende locatie waan je je in Italië en geniet je van de culinaire mediterraanse hoogstandjes van deze nieuwe Nijmeegse hotspot (gevestigd op de Graafseweg). Hup, snel een tafeltje reserveren!
When & Where? Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september | Proefdruk Nijmegen @ Papierfabriek Nijmegen.


Ieder nadeel heb z’n voordeel

What’s On? Helaas is Make My Day’s grote winteroutlet vanwege een verwachte stormloop uit voorzorg gecanceld. Als alternatief bedachten de creatievelingen van deze fijne conceptstore de OUTLET-SURPRISE-BOX. Voor €20,- kun je een box afhalen met outlet-items ter waarde van €100,-! Pssst…je krijgt dit weekend ook 10% korting op de gehele collectie bij Make My Day Women en Atelier.
When & Where? Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september | Make My Day Nijmegen.

 

Vinyl lovers

What’s On? Wil je je vinylcollectie aanvullen? Check dan dit weekend de platenmarkt bij de enige echte stadsoase van Nijmegen. Ga op vinyl jacht, of je nou die ene speciale plaat zoekt of je wilt laten verrassen,  Vier vervolgens je aanwinsten met een drankje binnen de poorten van de Achtertuin. Wil je zelf je collectie verkopen? Dat kan ook!
When & Where? Zondag 27 september | 12:30 – 19:00 uur platenmarkt, van 13:00 – 01:00 uur is de Achtertuin open.


Enjoy your weekend!

Tekst: Dana Visser | Hoofdbeeld: Nimma Uut de Hoogte

 

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed