Nimma’s weekend forecast – 9 t/m 11 oktober 2020

Posted By Esther Roelofsen / 8 oktober 2020 / 0 Reacties

Na regen komt zonneschijn; redacteur Sanna geeft je druilerige weekend kleur met deze veelzijdige must-do’s! Ontdek je culinaire talent tijdens een vegan kookworkshop, ga terug in de tijd met Pink Floyd,  hang de detective uit met je kids en sluit je weekend af met (natuur)wijn. Happy weekend!

 => Let op: check voor je gaat zelf even of het door kan gaan volgens de richtlijnen <=


Another Brick in the Wall

What’s On? De mannen van Pink Project The Band blazen je van je stoel tijdens de ‘Pink Floyd The Best Of’. De bekendste songs uit het rijke oeuvre van Pink Floyd knallen door de speakers. Geheel coronaproof genieten van deze gedenkwaardige show? De tickets vliegen de deur uit, maar er zijn nóg een aantal kaarten beschikbaar.
When & Where? Zaterdag 10 oktober | 19.00 tot 21.30 uur | Concertgebouw De Vereeniging | Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Tasty tempeh & tofu

What’s On? Vega(n) is het nieuwe normaal en steeds meer mensen experimenteren met groentes en andere niet-dierlijke producten. Tijdens de kookworkshop van Veggie Galore leer je creatief koken met gezonde smaakmakers als tofu en tempeh. Niet onbelangrijk: na afloop proef je je eigen creatie en krijg je de recepten mee naar huis. Bon appetit!
When & Where? Zondag 11 oktober | 14.00 tot 17.00 uur | in de nieuwe keuken van Veggie Galore.


‘Waarom is het stil in de stad?’

What’s On? 2020: een jaar voor in de boeken. Wij hadden het ons anders voorgesteld, maar ook voor kids is het moeilijk te bevatten. Voor de jeugdtheatervoorstelling ‘Waarom is het stil in de stad?’ van theatergroep Urban Myth interviewden acteurs Birgit Schuurman en Tarikh Janssen kinderen over hoe zij de coronacrisis ervaren. Hun ervaringen en verhalen spelen ze letterlijk na. Ook leuk voor niet papa’s en mama’s!
When & Where? Zondag 11 oktober | 13.30 uur | De Lindenberg.


Zondag wijndag 

What’s On? Bas van der Kroft host een fijne middag in all time favorite wijnbar Lebowski. Smul van een fijne tasting met in de hoofdrol natuurwijnen. Zijn favo flessen worden uit de kast getrokken en jij mag proeven! Goed gezelschap, check? Dan zorgt team Lebow voor de rest.
When & Where? Zondag 11 oktober | 15.00 tot 18.00 uur | Wijnbar Lebowski.


Kinderboekenweek: Escape room

What’s On? De detective uithangen met je kids? Duik in de wondere wereld van vroeger tijdens de escape room van de Kinderboekenweek. Neem je kleintje(s) mee op sleeptouw, breng het verleden tot leven en los het mysterie op. Deze hele fijne herfstvakantie- tip is nog een paar weken te ervaren. Let er wél op dat je een tijdslot reserveert.
When & Where? Deze week gestart en loopt nog tot en met 24 oktober | Bibliotheek Gelderland Zuid (Mariënburgplein).

 


Enjoy the weekend!

Tekst: Sanna Schoonenberg | Beeld: FollowFox

 

esther

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed