Let's celebrate: 5 jaar FollowFox én editie #5 is uit!

Afbeelding voor Let’s celebrate: 5 jaar FollowFox én editie #5 is uit!

FollowFox viert feest, want het is onze 5e verjaardag! Al vijf jaar tippen we je de leukste hotspots en zetten we onze hometown Nimma – letterlijk en figuurlijk – op de kaart. We begonnen met én geloven nog steeds in #supportyourlocals en zeker nú helpt de FollowFox-kaart je op weg!

Editie #5!

Met een handige en geweldig vormgegeven kleurrijke plattegrond, 5 foxlicious wandelroutes, een hardlooproute én voor elke ondernemer een eigen QR-code (waarmee je easy-peasy doorlinkt naar hun site, menu of webshop) is de nieuwe kaart helemaal 3.0. Ook zoomen we extra in op een happy green lifestyle met eco hotspots. Extra handig in deze tijd: met die gloednieuwe rubriek ‘Take Away’ vind jij je weg naar delicious food als je geen zin hebt om te koken.

Komende donderdag 22 oktober 2020 gaan de Foxies op pad om de kaart te verspreiden door de stad. Gewapend met dozen vol kaarten en foxlicious warm aangekleed door fijne custom made truien van MOOD, struinen we langs alle 70 hotspots om de kaart uit te delen. Ook al vallen onze lustrum-feestplannen in het water: wij maken er zelf een Feestje van met een hoofdletter F. Vanaf deze week pik jij de kakelverse kaart mee, zodat jij kunt beginnen met ‘schatzoeken’ naar de parels van Nimma.

Onze hotspot parels

Andere Foxlovers:

Onze cover-illustrator Nina Lanke, onze gloednieuwe fotograaf Lisanne Beumer, eindredacteurs en eagle-eyes Maaike Sluijter en Judith Sterkenburg en natuurlijk onze ‘eigen’ FollowFox-vormgevers Tessa Benders & Marie Cecile Oosterhout van StudioBont. Last but not least: Foxies Esther, Dana, Nadine, Florie en Sanna cruisen door de stad om heel Nijmegen kennis te laten maken met de kaart.