Pakjesavond at home – 10x online sintshoppen!

Posted By Admin@LinkU / 18 november 2020 / 0 Reacties

Pakjesavond 2020 vieren we dit jaar intiem at home! Wil je de leukste cadeaus scoren, maar liever niet de stad in? Check dan hieronder het Sint-cadeau-lijstje van redacteur Nadine. Ze tipt 10 Nijmeegse ondernemers waar je online de leukste schoencadeautjes of cadeau’s voor pakjesavond scoort. Sla je slag en zorg voor blije koppies!

#1 – Een boek is altijd goed

We weten dat Kinderboekwinkel Nijmegen de leukste kinderboeken heeft. Ze hebben nu ook een selectie online in hun webshop waarvan je alles wilt bestellen. Staat je boek er niet tussen? Geen nood; neem contact op en ze helpen je met zoeken.

#2 – Alles voor een heerlijk avondje

Wil jij het heerlijk avondje extra kleur geven? Bij Beij Ons moet je zijn, voor een heerlijk Sinterklaaspakket, maar ook voor de tweedehands (merk-)kinderkleding. Eigenaresse Rosmarijn gebruikt de zaak tijdelijk voor haar pop-up store Kinder-Goed, waarmee ze de leukste kinderkleding een tweede kans geeft; een gouden vondst. Dus terwijl jij je pakket afhaalt (vol pepernoten, speculaas, borstplaat, bisschopwijn, een winters speciaal biertje en een verrassing voor de kids) shop je meteen leuke kleding voor je kids.

#3 – Mini koffie-lover

Bestel jij ook vaak een babyccino to-go voor je mini? Bairro Alto heeft in samenwerking met Studio Roux een té schattige lijn ontworpen waarin die kleine koffie-lover in spe al kan shinen. T-shirt, trui of babyshirtje; alles is in de online shop verkrijgbaar.

#4 – Holiday webshop

De leukste women- & menstore in Nijmegen is sinds kort ook in the air! Make My Day heeft een ware Holiday Webshop gelanceerd om jou te voorzien van de leukste cadeau’s! Nog tot en met 31 december kun je helemaal losgaan. Dat valt in de smaak bij zowel groot als klein, dat weet ik zeker.

#5 – Wie zoet is…

Wat is Sinterklaas zonder zoetigheid? Daar heeft Inès van Cheffi’s Pastries het antwoord op. Speciaal voor de komst van de goedheiligman heeft zij een DIY-kit samengesteld, waarmee je de leukste sinterklaascake kunt maken of decoreren. Tot en met 2 december online te bestellen en tot 4 december af te halen. Opsturen? Dat kan ook. Check de site voor meer info.

#6 – Selfcare gift time

De drukke sinterklaastijd kan voor ons moeders best veel vergen. Belangrijk is om je selfcaremomentjes zorgvuldig uit te kiezen. Leonie (eigenaresse van de Kinderzaak) biedt massages aan voor drukke mama’s, maar ook voor zwangeren, je kleintjes, of niet-mama’s. Eigenlijk is iedereen welkom om op haar bank te liggen. Heerlijk toch.

#7 – Moodlicious kids

Dat we fan zijn van MOOD Conceptstore is geen groot geheim. Vandaar dat de webshop in deze tijden ook als geroepen komt. Op zoek naar pretty en vooral stijlvolle gifts (denk spelletjes, mooie boeken, sieraden of interieur blikvangers) voor de groten? Dan is dit the place to be to shop!

#8 – Sint shopt op afspraak

Speelgoedwinkel De Regenboog is een ware hemel voor sintcadeau’s én vanaf 13 november is ook de sintexpo te bewonderen met tekeningen van jonge Lindenberg kunstenaars (7 – 11 jaar). Cadeaus scoren? Je kunt shoppen op afspraak vanaf 19 november. Check deze instapost voor meer info.

#9 – Keuzestress!

De meest stijlvolle kinderwinkel van Nijmegen, Wonder for Kids, heeft ook een online shop, waarop de sintcadeautjes al heel handig voor je apart zijn gezet. Pas op, want je mandje gaat gegarandeerd vol. Mijn favorieten? De Mushie stapeltoren, ‘Mama’en’ van Nina Pierson (voor de mama’s) of de Konges Slojd beautyset.

#10 – Cadeau in het donker?

We kijken – met de hoop dat de maatregelen steeds meer versoepelen – alweer uit naar leuke uitjes en wat is er leuker dan iemand een mooi to-do cadeau te doen? De cadeaubon van het Muzieum met óf zonder kids, is perfect om weg te geven voor. Enne… geen zorgen, hij is onbeperkt geldig.


Mooie pakjesavond!

Tekst: Nadine Hurkx | Beeld: FollowFox

 

 

 

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed