Podcast-preview: Marleen de Kort vertelt meer over haar Bairro's buro!

Afbeelding voor Podcast-preview: Marleen de Kort vertelt over haar Bairro’s buro!

De komende tijd trakteren we je op podcasts: de Irada Talks FollowFox specials mét onze favo Nimma ondernemers. Niks leuker dan het verhaal horen van een inspirerende ondernemer, toch? We trappen af met niemand minder dan Marleen de Kort, eigenaresse van Bairro Alto & Down Town. In deze special vertelt Marleen meer over haar nieuwste HOTspot! Ja, je leest het goed: op de Kannenmarkt opent Marleen binnenkort de deuren van haar derde (!) hotspot: Bairro’s buro.

Andere look & Feel

Als iemand de titel duizendpoot én powervrouw verdient, dan is het wel Marleen de Kort. Begon ze eerst rustig met één knus koffiebarretje genaamd Bairro Alto, – direct een dikke hit bij locals én bezoekers – een paar jaar later kan ze met nieuwkomer Down Town letterlijk de spot naast haar eigen eerste tent op haar naam bijschrijven. Een totaal andere look & feel, maar wel weer met die fijne ongedwongen vibe, goede koffie, food, homemade sweets en ook weer direct a place to be.

District Coffee, babyshirts en meer

Tussendoor zit Marleen evenmin stil en lanceert ze en passant een eigen koffielijn – Districkt Coffee -, super schattige babyshirts met de oneliner ‘One babyccino to go please’, meer leuks en lekkers voor thuis en c-proof takeaway salades. Tja, en als dan het pand vrijkomt naast je twee andere mooie plekken, wat doe je dan? Je hoort het allemaal in onze podcast. Want Marleen weet wel raad met ‘haar’ Kannenmarkt. En wij? Wij krijgen inmiddels al keuzestress waar we gaan neerstrijken zodra het weer mag én kan. Iets met ene, miene, mutte…

Je beluistert de aflevering met Marleen hier! 🎧

Irada Talks FollowFox specials?

Fox Nien schoof nog niet zo lang geleden aan bij Irada Talks voor haar allereerste podcast. Beetje babbelen over Nijmegen, FollowFox én hotspots bleek een schot in de roos. Ze is fan en een samenwerking met Irada is het resultaat. Met trots presenteren we dan ook de Irada Talks x FollowFox podcasts! Elke maand een podcast door host Irada met onze favo Nimma ondernemers.

P.S.: Altijd al willen weten waarom Nienke ooit is gestart met FollowFox en waarom het platform en kaart deze naam kregen? Waar vertoeft ze het liefst zelf? En… wist je dat ze 7 jaar in haar andere favo stad Sydney heeft gehuisd? Je hoort het allemaal hier.

Tekst: FollowFox | Beeld: Irada Talks, FollowFox