Happy summer ’21! Shop met korting bij Eline Rosina in Nijmegen.

Posted By Admin@LinkU / 14 juli 2021 / 0 Reacties

Een toffe earparty of een mooie mix van lange en korte kettingen. Als we iets hebben opgepikt van al het online meeten, dan is het dat ’n paar eyecatchers echt hét verschil maken. Ben jij, net als wij, ook zo’n fan van stijlvolle en tijdloze sieraden? Dan hebben we goed nieuws: vandaag kun je extra losgaan want sieradenmerk Eline Rosina trakteert!

Om zomer ’21 te vieren én stijlvol aan de zwier te gaan organiseert Eline Rosina vandaag – donderdag 15 juli – van 16:00 tot 21:00 uur een zomers shop event voor sieraden-lovers. De ingrediënten? Drinks, bites en een shopping bar vol summer essentials! Waar? Op het hoofdkantoor aan de Bottelstraat 10. Extra leuk: bij besteding van 75 euro aan sieraden krijg je een gratis tote bag – deze is gemaakt van een heerlijke terry stof wat nu helemaal on trend is – naar keuze en je ontvangt met de code SUMMER5 5 euro korting op een van The Summer Essentials. Niet in de gelegenheid om aan te waaien? Claim dan je korting (dezelfde code!) in de online shop.

Wist je dat het sieradenmerk Eline Rosina in 2015 opgericht is door Hanna Pranger aan haar keukentafel in Nijmegen? Anno nu wordt het merk in talloze winkels (in Nijmegen shop je Eline Rosina bij MOOD Conceptstore, red.) én ver buiten onze landsgrenzen verkocht. Naast dat de sieraden op een stijlvolle manier en met veel aandacht en passie zijn ontworpen, zijn de sieraden ook van hoge kwaliteit. Zo hebben alle sieraden een basis van 925 sterling zilver, wat de beste zilverkwaliteit is. De goudkleurige sieraden zijn voorzien van een 18-karaats gouden plating die is afgewerkt met een anti-aanslaglaag.

 

♥♥♥
Happy summer shopping!
Liefs team Eline Rosina & FollowFox

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed