Alle HOTspots verzamelen! FollowFox editie 6 is in de maak!

Afbeelding voor Alle HOTspots verzamelen. FollowFox-kaart editie 6 is in de maak!

Nu we met z’n allen lokaal ondernemen écht omarmen en local niet langer meer het nieuwe reizen is, maar simpelweg reizen 3.0 is, doen wij – jij en wij! – er alles aan om mensen (locals én toeristen) Nijmegen te laten (her)ontdekken, toch? Shine jij binnenkort ook met je mooie plek op onze allernieuwste kaart?
De liefde voor lokaal avontuur hebben we in editie 6 gestopt en geloof ons als we zeggen dat editie #6 weer een plaatje gaat zijn! Inclusief die handige QR-codes (kaartlezers scannen eroplos!), mooie redactionele content (ontdek via deze link de content die we op maat produceren voor de ROC-studentenapp) heel veel toffe bekende én nieuw hotspots (65 aanmeldingen (favo spots & nieuwe parels) zijn al binnen en we hebben plek voor 70!). Spoiler alert: de kaart zorgt voor oprechte interactie. Lees: zuiver liken, ontdekken en belangrijkste nog; onthouden! 😉

Kaartlovers

Net zoals elk jaar verspreiden we de kaart natuurlijk via de mooiste plekken in Nimma en pluggen deze gedurende het jaar ook via toffe initiatieven zoals HAN/RU Opendagen en special events (Sonsbeekmarkt, Wijvenkraam en NYMA makersmarkt). Wist je dat we met de FollowFox-kaart ook journalisten (check dit artikel in de Telegraaf!), bloggers & spotters (lees hier het artikel van In de Buurt) en podcast-makers & vloggers (Irada Talks x FollowFox) inspireren om onze stad en daarmee jou – de ondernemer – optimaal in beeld te brengen?

Zet jezelf in the picture!

Uniek in beeld? Samen met andere leuke ondernemers Nimma omarmen? Leg de kaart prominent neer in je zaak (help locals en bezoekers de stad te (her)ontdekken), stip er een persoonlijke eet-drink-shop-route voor jouw (hotel)gast op uit of gooi hem als presentje in je takaway tasjes.

Interesse in een spot?

Grijp nu je kans! Stuur ons een mail followfoxteam@gmail.com en wie weet is er nog een HOTspot plekje voor je op de kaart.
Meer info over de FollowFox-kaart vind je hier: Foxlicious info én hier FollowFox kaart.
Allerlaatste ronde om je aan te melden voor de FollowFox-kaart #6 Nijmegen: vrijdag 15 oktober! Daarna is het weer een jaar wachten… helaas. 😉

Good to know: als hotspot-owner sta je een héél jaar op de FF-kaart. Daarnaast geven we je gedurende het jaar net iets meer fox-liefde op de gram, ontvang je een exclusieve hotspot 2021/2022 sticker voor op de deur en krijg je uiteraard een fijne voorraad FF-kaarten (oplage 40.000) om mee te geven aan je klanten of gasten.

Wie weet tot snel LIVE met een stapel nieuwe FollowFox #6 kaarten in de hand!


Foxlicious groet,
van de foxies