Nijmegen... Dé nieuwe FollowFox-kaart is uit! Come and get yours!

Afbeelding voor Nijmegen… Dé nieuwe FollowFox-kaart is uit! Come and get yours!

Superlatieven komen tekort om te omschrijven hoe happy we zijn met onze nieuwe FollowFox-kaart! Speciaal voor jullie hierbij al een kleine sneak peak van de nieuwe kaart. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? We sjezen dit jaar door de straten van Nimma in toffe duurzame bolides om ze uit te delen. Vanaf vandaag liggen de kaarten bij 70 hotspots in Nijmegen en omgeving. City lover? Follow the fox!

Editie #6!

Onze nieuwe kaart staat natuurlijk bomvol favo én nieuwe must-visit adresjes, dus scan die hotspot QR-codes voor alle insiders-info. De toffe cover (wie herkent de straat achter onze cover lady?) is dit jaar gemaakt door de zeer talentvolle Nina Lanke. Een city map is uiteraard niet compleet zonder een handig vormgegeven plattegrond (StudioBont!) met als bonus dit jaar een heus ‘Toeren naar de wijnboeren’ segment.

Extra extra: op deze editie dagen we je uit om de stad op een andere manier te ontdekken. Sup the city, Walk the city of Run the city. Last but not least: mocht je een echte citylover zijn, beluister dan zeker onze Irada Talks X FollowFox podcast.

Hotspot parels

Gewapend met dozen vol kaarten en warm aangekleed in fijne foxlicious custom made truien van MOOD, sjezen we dit jaar letterlijk langs alle 70 hotspots om de kaarten te droppen. Na wat sweet talk met Nijmeegs Fiat-dealer Kien hebben we dit jaar twee toffe elektrische Fiat 500’s tot onze beschikking. Je hoort ons niet, maar ziet ons – als slimme vossen – wel!

City lover? Follow the Fox!