(be)Luistertipje! Podcastman Joris van Meel in gesprek met FollowFox Nienke!

Afbeelding voor (be)Luistertipje! Podcastman Joris van Meel in gesprek met FollowFox Nienke!

Hij noemt haar de meest avontuurlijke hotspotkenner van Nijmegen en weet dat een goede voorbereiding het halve werk is: op de dag van het interview scoorde podcastman Joris van Meel nog snel een FollowFox-kaart. En onze Nienke? Die ging met een het-weekend-is-AAN-mood de studio in, waardoor het theeleuten al gauw overging in wijnen. Het gevolg? Een ongecensureerd onderonsje met als eindresultaat een lekker vlot en erg persoonlijk (luister)verhaal!

Nijmeegse makers en doeners

Van de meest duurzame taartenbakker van Nijmegen, de meest impactvolle uitvaartkistenondernemer tot de meest avontuurlijke hotspotkenner van Nijmegen. In de podcast-studio van Joris van Meel passeren de meest originele Nijmeegse makers en doeners uit Nijmegen de revue. FollowFox-redacteur Esther Roelofsen interviewde Joris de podcastman begin c-tijden over zijn toffe initiatief en onlangs werden de rollen omgedraaid. Podcasthost Joris van Meel nodigde onze Nienke Meijs – FollowFox-kaart uitgever – uit om plaats te nemen achter de microfoon in zijn podcast 024/7 (spreek uit: nul twentyfour seven, red.).

Nienke’s hidden gems

In een gezellig en rauw gesprek (géén knip- en plakwerk in podcast 024/7!) vertelt Nienke over FollowFox, haar andere grote liefde Sydney, de totstandkoming van de jaarlijkse FollowFox-kaart, het uitbrengen van alweer editie nummer #6 en haar hidden gems in Nijmegen (die ze soms stiekem toch liever voor zichzelf houdt). Nieuwsgierig? De aflevering met Nienke beluister je via de website, via Spotify of de player hieronder. Enjoy!