10x Nijmeegse Sint-HOTshops voor blije koppies!

Afbeelding voor 10x Nijmeegse Sint-HOTshops voor blije koppies!

Hoe zorg je voor een geslaagde pakjesavond én blije koppies? Shop heerlijk offline bij Nijmeegse locals voor geweldige sinterklaascadeaus! Onze redacteur Nadine serveert je een handig lijstje met 10 fijne & originele shopadresjes in Nijmegen. Happy shopping!

#1 | Kinder-Goed

Zoek je kleding, speelgoed of een handige draagzak voor een mooie prijs? Ga dan langs bij Kinder-Goed! Eigenaresse Rosmarijn verdeelt anno nu haar tijd tussen Proeflokaal Beij Ons in Nijmegen-Oost en haar shop Kinder-Goed. Ze geeft in haar leuke winkel in de Stikke Hezelstraat toffe kinderkleding een tweede kans en daar zitten vondsten tussen die wil je niet missen!

#2 | Kinderboekwinkel

Mijn favo boekenwinkel is toch echt Kinderboekwinkel Nijmegen. Elke boekenwurm kan zich hier uren vermaken. Van kleine voorleesboekjes, mooie uitklapbare boekjes tot fantastisch vormgegeven prentenboeken: écht alle soorten kinderboeken vind je hier met als eindresultaat succesvolle voorlees-avondjes met de kids.

#3 | Make My Day Kids + Mom

In de Make My Day Womensstore aan de Stikke Hezelstraat is een ware kids + mom department ingericht. Hier vind je de leukste kinderkleding (3 tot 6 jaar en grotendeels unisex) en toffe blikvangers voor de kinderkamer. Leuk om cadeau te geven óf om op je verlanglijstje te zetten.

#4 | De Regenboog

Speelgoedzaak de Regenboog is bij alle Nijmeegse ouders een begrip en mag op dit lijstje zeker niet ontbreken. Gewoon omdat je hier echt álles kunt vinden wat het hartje van je kind begeert. En ik waarschuw je nu alvast: je gaat sowieso met een tas vol leuke goodies naar huis!

#5 | Studio Zoef

Kinderkleding dient langer gekoesterd te worden dan de tijd waarin je kleine erin ligt, kruipt of loopt en bij Studio Zoef geef je jouw kinderkleding een tweede leven. Breng er je eigen kinderkleding of loop binnen om iets duurzaam nieuws te scoren. Goed om te weten: er is een heerlijk speelhoekje, zodat jij ongestoord kunt rondkijken voor 5 december.

#6 | De Engelbewaarder

Jammer… maar helaas reeds gesloten. Al sinds 1983 is de Engelbewaarder in de Lange Hezelstraat een cadeauwinkel voor jong en oud: “Voor kinderen van 0 tot 101”. Houten speelgoed, poppen, kleine cadeautjes, lieve knuffels en schattige doosjes voor melktandjes: kwaliteit staat hier voorop en advies is altijd voorhanden. Zeker een (Sint)bezoekje waard.

#7 | Wonder Kindness 

De Houtstraat is anno nu een Wonder walhalla. Naast ‘Wonder for Kids’ en ‘Wonder for Baby’ is er een derde (!) Wonder hotshop ‘Wonder Kindness’ te vinden. Een winkel om te gaan bewonderen! Denk: interieur items voor de kinderkamer, geweldig speelgoed en de mooiste sieraden. Hier ben je nog wel even zoet!

#8 | Homestock

Wist je dat ze bij woonwinkel Homestock niet alleen interieur moois verkopen? Loop eens binnen en duik dan direct links de hoek in. Hier vind je vele items voor (je) kids. Van spelletjes tot bekers en kekke vloerkleedjes.

#9 | MOOD Conceptstore

Het is geen groot geheim dat we fan zijn van MOOD Conceptstore. Op zoek naar pretty en vooral stijlvolle cadeautjes (denk spelletjes, mooie boeken, sieraden of interieur blikvangers) voor de grotere kids? Dan is dit the place to shop!

#10| Blokkenpiloot

De Lange Hezelstraat is the place to be voor alle Sintjes in town. En de Blokkenpiloot mag dan ook zeker niet in dit lijstje ontbreken. Een must-visit als je iets zoekt voor kleine (en grote!) bouwers. Keuzestress…
 

Happy pakjesavond!