Nijmegen… Dé nieuwe FollowFox-kaart is uit! Come and get yours!

Afbeelding voor Nijmegen… Dé nieuwe FollowFox-kaart is uit! Come and get yours!

Superlatieven komen tekort om te omschrijven hoe happy we zijn met onze nieuwe FollowFox-kaart! Speciaal voor jullie hierbij al een kleine sneak peak van de nieuwe kaart. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? We sjezen dit jaar door de straten van Nimma in toffe duurzame bolides om ze uit te delen. Vanaf vandaag liggen de kaarten bij 70 hotspots in Nijmegen en omgeving. City lover? Follow the fox!

Editie #6!

Onze nieuwe kaart staat natuurlijk bomvol favo én nieuwe must-visit adresjes, dus scan die hotspot QR-codes voor alle insiders-info. De toffe cover (wie herkent de straat achter onze cover lady?) is dit jaar gemaakt door de zeer talentvolle Nina Lanke. Een city map is uiteraard niet compleet zonder een handig vormgegeven plattegrond (StudioBont!) met als bonus dit jaar een heus ‘Toeren naar de wijnboeren’ segment.

Extra extra: op deze editie dagen we je uit om de stad op een andere manier te ontdekken. Sup the city, Walk the city of Run the city. Last but not least: mocht je een echte citylover zijn, beluister dan zeker onze Irada Talks X FollowFox podcast.


Hotspot parels

Gewapend met dozen vol kaarten en warm aangekleed in fijne foxlicious custom made truien van MOOD, sjezen we dit jaar letterlijk langs alle 70 hotspots om de kaarten te droppen. Na wat sweet talk met Nijmeegs Fiat-dealer Kien hebben we dit jaar twee toffe elektrische Fiat 500’s tot onze beschikking. Je hoort ons niet, maar ziet ons – als slimme vossen – wel!

City lover? Nimma local? Vanaf deze week pik jij de kakelverse kaart mee, zodat je kunt beginnen met ‘schatzoeken’ naar onze favo en nieuwe parels. Waar moet je zijn om de FollowFox-kaart gratis (!) mee te nemen? Bij deze 70 parels in Nimma en omgeving:

Lebowski
|Bar Pasta | Bistro Regent | Credible| Bistrobar Bankoh | NACIONALBistrobar BerlinThe Black Fox| De Meesterproef | Wijn bij Arentz | Borboleta | Bistro Flores | Brasserie Manna | Tokokoro Ramen | Fika | Glaswerk | KlinkklaarBistro Gaspár | Ultimo Restaurant & Wijnbar | Bollyfoods | Proeflokaal Beij Ons | De KAZ  | Bakkerscafé dé Bakkerij | Bakkerscafé Brood op de Plank | Holt | De Wit Wasserij | The Pastry Bag | Sushi van Kai | Deli | Restaurant De Vereeniging | Het Lente-uitje | Nederlands Wijnbouwcentrum | Boscafé Merlijn | Make My Day Atelier | Make it greener | Kinder-Goed| By Pete | Ukiyo in Flow | Bhalu | Studio Zoef | Kleine Zwaan | Go Short | De Wolfsberg |  Made by Marn & Moes Nijmegen  | Seasons | 512 & Bleshyou | MOOD ConceptstoreCoef Concept Store | Ace & Tate | Bob & Bill | Make My Day Men | Kameleon | Habbekrats Second Stories | Make My Day Women | Duurzame Warenhuis Van NatureHuidatelier | Hartje Yin & Co | Studio AJ | Salon Guichard | Sup en Surf | De Houtwerf | Muzieum | Lindenberg CultuurhuisDe Bastei | Museum het Valkhof | LUX Nijmegen | Hotel Oranjestaete | Camping Bij OnsAfrika Museum  | ERIK and ME | én ook heel handig bij VVV Nijmegen.
 

City lover? Follow the Fox!