Ho ho ho! Very merry christmas shopping at the Eline Rosina shopping bar!

Posted By Admin@LinkU / 15 december 2021 / 0 Reacties

December is dé maand om te stralen en als het om sieraden gaat stapelen we er dan ook feestelijk op los. Maar hoe kies je jouw ultieme arm-, hals-, en vingerparty wijs en welke knappe stukken passen écht bij je? Loop dit weekend binnen bij Eline Rosina in Nijmegen. De deuren van de shopping bar zijn open en dit is je kans om de gehele sieradencollectie live te bekijken en te passen!

Shopping bar?

Soms is het fijn om knappe stukken die écht bij je passen of party pieces die je ook ‘gewoon’ in je day-to-day-look kunt stoppen eerst in het echt te zien. Hoe klinkt een feestelijk kerst shopping event op het hoofdkantoor van Eline Rosina (ER) hartje centrum Nijmegen? Dit is dé plek – Bottelstraat 10 – waar team ER  haar mooiste designs bedenkt en hier vind je ook de stijlvolle private shopping bar. Normaal gesproken alleen op afspraak te bezoeken, maar dit weekend is de private shopping bar open voor alle sierraden-lovers out there.


Shopping event!

Toffe arm candy. Een mooie kettingen stack van goud en zilver. Of een statement hangertje. Zaterdag 18 en zondag 19 december is van 12:00 tot 17:00 de Eline Rosina shopping bar geopend en shop je live de mooiste sieraden voor jezelf of je favo lievelingen. Het team van Eline Rosina staat klaar om je persoonlijk te helpen en – extra leuk! –  elke shopper ontvangt 10% korting op álles, er zijn goodiebags én er worden feestelijke hapjes en drankjes geserveerd!


Over Eline Rosina

Wist je dat het sieradenmerk Eline Rosina in 2015 opgericht is door Hanna Pranger aan haar keukentafel in Nijmegen? Anno nu wordt het merk in talloze winkels (in Nijmegen shop je Eline Rosina bij MOOD Conceptstore, red.) én ver buiten onze landsgrenzen verkocht. Naast dat de sieraden met veel aandacht en passie zijn ontworpen, zijn de sieraden ook van hoge kwaliteit. Zo hebben alle sieraden een basis van 925 sterling zilver, wat de beste zilverkwaliteit is. De goudkleurige sieraden zijn voorzien van een 18-karaats gouden plating die is afgewerkt met een anti-aanslaglaag.

 

♥♥♥
Happy shopping!
Liefs team Eline Rosina & FollowFox

adminlinku

No Description

Gerelateerde berichten

Geen reacties

Comments are not allowed