Foodlovers! Nieuw in town: 'Oven Aan, Kom Eraan'.

Afbeelding voor Foodlovers! Nieuw in town: ‘Oven Aan, Kom Eraan’.

Simpelweg geen zin (of tijd) om te koken na een lange werk- of studiedag? We tippen een nieuwe take-me-away spot in town! Hoe klinkt een paddenstoelen lasagne, Surinaamse roti of een pasta puttanesca van maaltijdenwinkel Oven Aan, Kom Eraan?

Na een vliegende start in Den Bosch kookt het Oven Aan, Kom Eraan team nu óók in Nijmegen. Dagelijks is deze nieuwe maaltijdenwinkel geopend voor verse en gezonde maaltijden die je thuis alleen nog maar in de oven (handig: alle maaltijden op 180 graden!) schuift. Online kies je wat je wil eten – de maaltijd van vandaag, gisteren of de weekhap? – en of je de maaltijd laat bezorgen door een fietskourier of persoonlijk komt ophalen. Wij nieuwsgierige foxies tippen natuurlijk dat laatste: in de Oven Aan, Kom Eraan eetwinkel vind je namelijk nog véél meer lekkers voor thuis. Iemand een toet erbij?

Update: actie is voorbij… Ook zin in een easy peasy kookavond? Dan hebben we leuk nieuws. Met de code nuookinnijmegen krijg je 20% korting op een Oven Aan, Kom Eraan maaltijd. Enjoy!